گزارشی از دیدارها و جلسات دکتر محمد شریعتی با مسئولان دامغان

دکتر محمد شریعتی «رییس مرکز تأمین و توسعه­ منابع سلامت دانشگاه آزاد اسلامی» در دیدار با مسئولان شهرستان دامغان:
با نگاه توسعه محور که هم اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی مورد توجه است، می توان به فردایی بهتر برای پیشرفت خدمات بهداشتی و درمانی امیدوار بود.

به گزارش خبرنگار آنا از واحد دامغان، دکتر محمد شریعتی «رییس مرکز تأمین و توسعه­ منابع سلامت دانشگاه آزاد اسلامی» از امکانات بیمارستان رضایی دامغان بازدید کرد و در دیدار با مسئولان شهرستان به بحث و تبادل نظر پیرامون ارتقاء فعالیت های دانشگاه در این زمینه پرداخت.
در آغاز این جلسه، دکتر حسین عباسپور «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان» ضمن ارائه گزارش، از سوابق اقدامات اجرائی مرتبط با بیمارستان رضایی و تاسیس دانشکده داروسازی سخن گفت و یادآور شد: این واحد دانشگاهی تلاش جدّی و مستمر داشته تا در تمامی شاخصه­های آموزشی – پژوهشی و رفاهی – خدماتی به استانداردهای مطلوب نزدیک شده و امکان تحصیل مناسب را برای جمعیت ۷۰۰۰ نفره این واحد فراهم سازد.
در ادامه بازدید و گفتگوها، دکتر شریعتی، مسئولین واحد دامغان و همراهان از بیمارستان برادران رضایی بازدید کردند. همچنین، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی و نماینده ویژه ریاست محترم دانشگاه، در محل دفتر امام جمعه دامغان حاضر شدند و پس از ارائه گزارش، از توصیه های حضرت آیت ­الله سید محمود ترابی برخوردار شدند.
امام جمعه دامغان از حُسن توجه آقای دکتر میرزاده «رئیس دانشگاه آزاد اسلامی» بنا به حضور رییس مرکز تأمین و توسعه­ منابع سلامت دانشگاه جهت بررسی مشکلات مطروحه و ارائه راه حل مناسب، تشکر و قدردانی نمود و تصریح کرد: امیدواریم تا در سایه مساعدت دانشگاه آزاد اسلامی، شاهد بر طرف شدن برخی معضلات بهداشتی و درمانی شهرستان باشیم.
دکتر شریعتی در بخش دیگری از این جلسات، با حضور در دفتر فرماندار دامغان، ضمن کسب آگاهی از روند اجرای امور مربوط به تاسیس دانشکده داروسازی و ساماندهی وضعیت بیمارستان رضایی، به طرح دیدگاه های خود در این خصوص پرداخت و اظهار داشت: با نگاه توسعه­ محور که هم اکنون در دانشگاه آزاد اسلامی مورد توجه است، می توان به فردایی بهتر برای پیشرفت خدمات بهداشتی و درمانی امیدوار بود. در این جلسه با توضیحات علی آبادی «فرماندار دامغان» و اشاره به پیشینه­ فعالیت ها، پیشنهاداتی برای اتخاذ تدابیر لازم توسط مقام عالی دانشگاه آزاد اسلامی مطرح شد و پایان بخش این برنامه ها، دیدار دکتر شریعتی و همراهان در معیت رییس مرکز بهداشت شهرستان و رییس بیمارستان ولایت از این بیمارستان و گفت وگو با کادر درمانی بود.