کاشت ۶۵۷ نهال به یاد شهیدان والامقام شهرستان دامغان در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

کاشت ۶۵۷ نهال به یاد شهیدان والامقام شهرستان دامغان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
بنا به تاکیدات ریاست عالیه دانشگاه، و به یاد و خاطر ۶۵۷ شهید والامقام شهرستان دامغان، در جمع صمیمی خانواده های شهدا و ایثارگران، مسئولین استان و شهرستان دامغان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و خانواده دانش آموخته شهید مدافع حرم این واحد دانشگاهی، شهید هادی شجاع، ۶۵۷  نهال زیتون در بوستان شهداء دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان غرس شد.
در بخش ابتدایی این مراسم که در مسجد الغدیر واحد دامغان صورت  گرفت، حاج ابوالفضل بینائیان مداح اهل بیت عصمت و طهارت(ع) با قرائت زیارت روح بخش عاشورا و ذکر مصائب حضرت فاطمه زهرا (س) حاضرین در جلسه را به فیض رساند.
دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان نیز ضمن خیرمقدم به حاضرین و علی الخصوص خانواده شهید مدافع حرم حضرت زینب(س)، شهید هادی شجاع که مایه فخر و مباهات دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان است، بیان کرد: خداوند متعال را شاکریم که فرهیخته ای از اهالی کوی مهر و ادب این واحد دانشگاهی، افتخار شهادت در راه دفاع از اسلام و حریم اهل بیت عصمت و طهارت (س) را بدست آورد و امیدواریم این شهید بزرگوار شافع ما در روز قیامت باشد.
رییس واحد دامغان همچنین با اشاره به طرح های ماندگار واحد دامغان در عرصه ی فرهنگی ادامه داد: با عنایت به قداست شهداء ایران اسلامی و شهدای شهرستان دامغان که آیه های صلح و برادری و ظلم ستیزی هستند، بر آن شدیم که ۶۵۷ نهال مثمر در بوستانی که به نام پر مهر شهداء، زینت گرفته است با حضور خانواده های معزز آلاله های عاشق شهرستان دامغان غرس نماییم و هر درخت را به نام یک شهید دامغانی نام گذاری و ثبت پلاک کنیم.
حسین عباسپور با تأکید بر اینکه کاشت درخت برکت و افزایش رزق و روزی را به همرا ه می آورد، بیان کرد: درخت به لحاظ زیبایی شناختی و نقش حیاتی که در زندگی تمامی موجودات زنده به خصوص انسانها دارا می باشد در اسلام مورد توجه خاص قرار گرفته است. فلذا رسول خدا(س) می فرمایند: اگر قیامت بر پا شد و در دست یکى از شما نهالى بود، اگر کمى پیش از قیامت توانست آن را بکارد، باید بکارد. همچنین در جایی دیگر پیرامون کاشت درخت مثمر
می فرمایند: هر کس درختى بنشاند و به ثمر بنشیند، خدا به اندازه‏اى که میوه از آن فراهم آید به او پاداش مى‏دهد.
حجت الاسلام والمسلمین دکترسید محمد حسین حسینیان امام جمعه جدید دامغان در اولین حضور خود در این واحد دانشگاهی، با بیان جایگاه علم گفت: علم، مکمل عقل است و در مقابل عقل، جهل است. علم به دو دستهعلم حصولی و علم حضوری تقسیم می شود:  علم حصولی همان علم اکتسابی است ولی علم حضوری، علم معلوم نزد عالم حاضر است. علم حصولی ما را به علم حضوری می رساند. همچنین باید اضافه کرد: بدترین نوع جهل، جهل مرکب است. امروز حوزه های علمیه و دانشگاه ها باید عالمِ عاقل بپرورانند.
امام جمعه دامغان در ادامه تأکید کرد: شهیدان زنده اند و نزد خداوند ارتزاق می کنند و این مطلب از مفاهیم قرآنی برآمده است که شهداء زنده اند و مطلب، عمقی دارد که در فهم و ادراک بشر نمی گنجد. جلوه هایی از زندگی و حیات شهدا قابل مشاهده است، لیکن ما از درک آنها عاجز هستیم. فلذا امیدواریم شهدا شافع ما در روز قیامت باشند.
حجت الاسلام حسینیان اقدام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در غرس نهال، به یاد شهدای دامغان را بسیار درخور اعتنا خواند و بیان کرد: درختکاری باید به یک فرهنگ عمومی در جامعه تبدیل شود. پیامبر اکرم(س) در روایتی
می فرمایند: هر مسلمانی بذری بیفشاند یا نهالی بکارد که از حاصل آن مخلوقی بهره مند گردد به تعداد آن صدقه برای او محسوب می شود. پیرامون مبحث درختکاری آنقدر روایت داریم که می توان چندین پایان نامه دکتری را به آن اختصاص داد، از این منظر توجه به فرامین اسلامی و آیات و روایات باعث شده است که مسلمانان در توسعه و گسترش کشاورزی و علوم مربوط به آن در کنار سایر علوم اسلامی، نقش انکار ناپذیری داشته باشند.
امام جمعه دامغان در خاتمه رابطه انسان و طبیعت را یک رابطه دوسویه دانست و گفت: درخت از برترین آفریده‌های خداوند برای آسایه و رزق و روزی انسان است و به دلیل نقش حیاتی که در زندگی تمامی موجودات زنده، به خصوص انسانها دارا می‌باشد در اسلام مورد توجه خاص قرار گرفته است؛ بدین ترتیب نقش درخت در سرنوشت انسان و همچنین انسان بر طبیعت، بسیار پر رنگ تر جلوه گر می شود.
در ادامه این مراسم لوح یادبود شجاعت و جوانمردی به خانواده شهید مدافع حرم، هادی شجاع، که دانش آموخته مقطع کاردانی نقشه کشی معماری واحد دامغان بود، اهدا شد و سپس حاضرین در این مراسم باحضور در بوستان شهداء دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به یاد سرافرازان این شهرستان نهالی را به نام هر شهید غرس کردند.