کاشت ۶۰۰ اصله درخت در واحد دامغان با شعار "حریم سبز"

در راستای گرامیداشت روز درختکاری و ترویج فرهنگ درختکاری اعضای هیأت رییسه واحد دامغان به همراه روسای دانشکده ها و تعدادی از اعضای هیئت علمی این واحد دانشگاهی در محوطه مجتمع آزمایشگاهی داروسازی و دانشکده فنی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان درخت کاشتند.
دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان در حاشیه این مراسم گفت: سرانه فضای سبز این واحد قریب به ۲۵ متر مربع است و طی سال جاری نیز مقرر گردید با افزایش تعداد درختان، علاوه بر افزایش سطح فضای سبز در تامین فضای آرام و مصفا در محوطه دانشگاه نیز اقدام کنیم تا دانشجویان و مراجعین در سایت ۶۰ هکتاری دانشگاه بتوانند با آرامش قدم بزنند و از هوای پاک و مناظر خوب بهره ببرند. رییس واحد دامغان در ادامه با تبریک حلول سال جدید از همگان خواست با حضور در این مراسم سهم فضای سبز را افزایش دهند.
عباسپور با اشاره به تدبیر ریاست عالیه دانشگاه در تاکید به درختکاری، یادآور شد: درخت کاری در تمامی واحدها ضرورت است ولی در کلان شهرها الزام است .
دکتر عباسپور در بخش پایانی گفتگو گفت: واحد دامغان طی سال جاری با تولید بیش از ۳۰۰۰۰ درختچه تزئینی- گل های متعدد و نهال پسته تلاش کرده در راستای ایجاد فرصت در درآمدهای غیر شهریه ای نیز تلاش نماید .
دکتر عباسپور واحد دامغان را پیشتاز در حرکت سبز فضای سبز و درختکاری دانست و از اجرای طرح هر کارمند و هر استاد یک درخت یاد کرد.