کارگاه آموزشی اخلاق کاربردی و اداری در واحد دامغان

کارگاه آموزشی اخلاق کاربردی و اداری ویژه کارکنان واحد دامغان در مسجد الغدیر این واحد دانشگاهی با حضور حجت الاسلام و المسلمین کهساری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان برگزار شد.
حجت الاسلام کهساری، مدرس این کارگاه بیان کرد : این کارگاه در قالب بخشی از ساعت فرهنگی تعریف شده از سوی سازمان مرکزی دانشگاه برگزار می شود که امیدواریم در پایان این دوره شاهد اعتلای دانش حرفه ای و اخلاق اداری همکاران عزیز باشیم.
وی بیان کرد : در اخلاق اداری با بهره جستن از سیره نبوی و آموزه های دینی می توان اهداف و آرمانهای سازمان را بهتر اجرایی کرد. همانطور که بهار طبیعت تحرک و جنب و جوش، شکوفا شدن استعداد درونی زمین، زمینه سازی رشد و ایجاد نشاط
می نماید بایستی در انسانها نیز تحول و جوان سازی و به عبارتی بهار جانها صورت گیرد تا افزایش بهره وری شغلی را نیز داشته باشیم، لیکن اگر انسان به لحاظ اخلاقی دچار روزمرگی شود در حرفه خود نیز رضایت مندی مشتری را از دست خواهد داد .
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان در ادامه صحبتهای خود از قرآن کریم به عنوان بهار یاد کرد و گفت: در روایات آمده است که قرآن بیاموزید، قرآن بهار قلب ها است . همچنین در آموزه های دینی از ماه رمضان و وجود مقدس امام زمان(عج) نیز به عنوان بهار یاد شده است.
دکتر کهساری در بخش دیگری ضمن تعریف خوش اخلاقی از منظر امام صادق(ع) در سه بخش تواضع، نرم بودن کلام و گشاده رو بودن ؛ اخلاق کاربردی یا حر
فه ای را به زعم پاره ای فیلسوفان، یکی از شاخه های فلسفه اخلاق دانست و بیان کرد: در بهره وری سازمانی بحث اخلاق اکنون به عنوان یک علم مطرح است و مدیران سازمان جهت اعتلای سازمان بایستی اخلاق سازمانی و حرفه ای خود و کارکنان تحت امر خویش را ارتقا بخشند.