کارکنان بسیجی واحد دامغان ، راویان حماسه دلیرمردان جبهه های غرب کشور

به همت حوزه مقاومت بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان اردوی زیارتی –سیاحتی راهیان نور به منظور بازدید از مناطق جنگی غرب کشور طی ۵ روز صورت گرفت .
کارکنان بسیجی واحد دامغان ابتدا با تجدید میثاق با آرمانهای شهدای جنگ تحمیلی و حضور در مقبره الشهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان سفر معنوی خود را آغاز کردند و پس از زیارت بارگاه مبارک حضرت معصومه(س) عازم کرمانشاه و مناطق جنگی غرب کشور شدند.
هادی ناظمی فرمانده پایگاه بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی  واحد دامغان پیرامون این اردو در مصاحبه با خبرنگار آنا بیان کرد: با هماهنگی های صورت گرفته با حزوه مقاومت بسیج ادارات شهرستان دامغان ، کارکنان بسیجی واحد دامغان طی مدت ۵ روز با حضور در مناطق عملیاتی غرب کشور از نزدیک مفهوم شهادت و ایثار و از خودگذشتگی که همه از مفاهیم والا و ارزشمند دفاع مقدس بوده اند را درک کردند . در این اردو بسیجیان که نام مقدس بسیجی را یدک می کشند با سلحشوران ۸ سال دفاع مقدسی آشنا شدند که برای هدف و ارزشهای نظام خود از فرش به عرش طی طریق کردند . وی همچنین بیان کرد : تدابیر خاصی از قبیل اعزام راوی، توزیع کتب و نشریات دفاع مقدس به منظوربهره برداری بیشتربسیجیان ازمعنویات جبهه ها و نیزنقل خاطرات و روایات مربوط به حماسه آفرینی های دلاورمردان جبهه های حق علیه باطل در این اردواز سوی این حوزه اندیشیده شد که مورد استقبال کارکنان نیز قرار گرفت . در این برنامه بسیجیان با حضور در گیلان غرب از یادمان مطلع الفجر قصر شیرین،یادمان شهید بهشتی ، تنگه مرصاد و پادگان ابوذر بازدید و با آرمانهای امام راحل و شهدای هشت سال دفاع مقدس تجدید میثاق نمودند .