پیام دکتر میرزاده به مناسبت روز دانشجو

رییس دانشگاه آزاد اسلامی به مناسبت بزرگداشت شانزدهم آذر ، روز دانشجو و گرامیداشت شهدای این واقعه پیامی صادر کرد .

به گزارش مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در پیام دکتر میرزاده آمده است:

إِنَّهُمْ فِتْیَهٌ آمَنُوا بِرَبِّهِمْ وَ زِدْناهُمْ هُدیً(سوره کهف آیه ١٣)

١۶ آذر سال ١٣٣٢ یکی از نقاط عطف در تاریخ آزادیخواهی و ضد استبدادی و ضد استعماری ملت ایران است. در آن سال برای اولین بار گارد شاهنشاهی وارد دانشگاه تهران شد و سه جوان دانشجو قربانی نیکسون معاون وقت ریاست جمهوری آمریکا شدند؛اما خون همین عزیزان باعث عدم ثبات رژیم شاهنشاهی شد و با رهبری امام راحل و تشدید مبارزات ملت ایران ٢۵ سال بعد با پیروزی انقلاب اسلامی استبداد فرو ریخت.

امروز دانشجویان ایران جوانانی هستند که به خدایشان ایمان و خود مظهر هدایت سایر جوانان وپیشگام هدایت و روشنی بخش بصیرت مردم هستند.

روز دانشجو یادآور روحیه ضد استبدادی و ضد استعماری جامعه دانشجویی ایران است، جامعه ما با داشتن ۴٫۶ میلیون دانشجو دارای توان بالقوه ای از شور و نشاط ضد استبدادی و ضد استعماری است، این دانشجویان علاوه بر اینکه نیروی پیشران توسعه علمی ایران هستند مثل بنیانی مرصوص و سدی آهنین مدافع کشور از آفات داخلی و خارجی و امید آینده کشور و ذخیره و گنجینه ارزشمند فردای ایران هستند، روز دانشجو بر همه دانشجویان و دانشگاهیان مبارک باد.

حمید میرزاده رییس دانشگاه آزاد اسلامی