به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو در واحد دامغان برگزار شد

به مناسبت گرامیداشت روز دانشجو، همزمان با برگزاری جلسات و برنامه های متعدد، پانزدهمین دوره مسابقه آشپزی کدبانوی خوابگاه و دوازدهمین دوره از سری مسابقات آقای آشپز در خوابگاه های دانشجویی واحد دامغان برگزار شد .
سید رضا جزءمؤمنی معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان با اعلام این خبر بیان کرد: روز دانشجو بهانه ای مبارک است که دانشجویان فهیم و ارزشمند ایران زمین در مراسم و رویدادهای مختلف گرد می آیند و با ارتباطات صمیمانه، و در فضایی آکنده از همدلی و طراوت، نظرات و دستاوردهای خود را به اشتراک می گذارند. در این راستا و به منظور افزایش روحیه همکاری و نشاط،  مطابق رسم سال های اخیر، نسبت به برگزاری پانزدهمین دوره مسابقه آشپزی کدبانوی خوابگاه و دوازدهمین دوره از سری مسابقات آقای آشپز در خوابگاه های دانشجویی واحد دامغان اقدام شد.
برگزاری مسابقات آشپزی به منظور آموزش تغذیه هوشمند و بهره گیری از حداقل امکانات برای تهیه غذاهای سالم و جایگزینی غذای ایرانی غنی در سبد غذایی دانشجویان به جای فست فودهاست. متأسفانه در سالهای اخیر استفاده از غذاهای آماده وفست فودها در بین دانشجویان بسیار رایج شده است که مصرف غذاهای آماده در حالی با استقبال زیاد خانواده‌ها و بویژه قشر دانشجو روبه‌رو گردیده است که، یکی از عوارض استفاده از این نوع غذاها، افزایش ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی است. وی همچنین یادآور شد: افسردگی که بیماری ناتوان‌کننده و شایع در سراسر دنیا است و شامل کاهش قدرت تفکر، کاهش اعتماد به‌نفس و علاقه به فعالیت‌های طبیعی زندگی است، در کمین مصرف کنندگان فست فود ها خواهد بود.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان در ادامه گفت: این مسابقات در قالب گروه های دانشجویی ۲ نفره برگزار شد که پس از داوری های صورت گرفته، به تیم های برتر جوایزی به ارزش چهار میلیون و پانصدهزار ریال به همراه لوح سپاس اهدا گردید .