واحد دامغان همراه با سوگواران حسینی در اندوه سیدالشهداء و یاران باوفایش گریست

واحد دامغان همراه با سوگواران حسینی در اندوه سیدالشهداء و یاران با وفایش گریست
در پنجمین روز از ماه محرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان میزبان هیأت ها و دستجات سینه زنی و زنجیر زنی عزاداران حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران باوفایش بود.
این آیین که طی ۵ سال اخیر در واحد دامغان در دهه اول ماه عزا بر اباعبدالله الحسین(ع) برگزار می گردد ، با مشارکت هیآت مذهبی، تکایا و حسینیه های سطح شهرستان دامغان به صورت کاملاً خودجوش صورت می پذیرد که طی آن مداحان و ذاکران اهل بیت عصمت و طهارت (ع) با حضور در گروه های منظم و منسجم عزاداری به ذکر مصیبت در مظلومیت امام حسین (ع) و یارانش پرداخته و عزاداران و عاشقان حضرتش در قصه ی فراق و غصه ی هجران از این داغ سترگ که بر سینه ی شیعیان است بر سر و سینه می زنند.
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در ادامه این خبر بیان کرد: این واحد دانشگاهی در پاسداشت حماسه ماندگار عاشورا و با هدف نکوداشت یاد دو شهید عالیقدری که دانشگاه آزاد اسلامی دامغان، متبرک به حضور آسمانی آنان است، در جوار مقبره شهیدان گمنام خود همچون سال های قبل اقدام به برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) نمود.
این مراسم با حضور دستجات عزاداران اباعبدالله الحسین(ع) از مقابل ورودی دانشگاه آغاز و ضمن خوشامدگویی دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و ملحق شدن هیأت عزاداران این دانشگاه به جمع سایر عزاداران حسینی، سوگواران تا جوار مقبره الشهدای گمنام این واحد دانشگاهی بر سر و سینه زدند و سپس تمامی عزاداران بصورت یکپارچه در جوار مقبره شهدای گمنام همچون پروانه ای گرد این دو شهید خوشنام طواف کرده و با روایت مداحان از مظلومیت امام سوم شیعیان و حماسه سازان دشت کربلا سوگواری کردند. در ادامه خطیب این مراسم نیز به تبیین حادثه عاشورا و اهداف امام حسین(ع) از قیام کربلا و نهایتاً ذکر مصیبت پرداخت و در خاتمه نماز جماعت ظهر و عصر در جوار تربت پاک این دو شهید گمنام برگزار شد و عزاداران از اطعام حسینی نیز بهره مند گردیدند.
شایان ذکر آنکه استادان ، دانشجویان و کارکنان واحد دامغان در این مراسم حضور پرشور و شعوری داشته و کانون مذهبی بیت العباس(ع) و سایر کانون ها از جمله بسیج و هلال احمر نیز با برپایی ایستگاه های صلواتی از عزاداران حسینی پذیرایی بعمل آوردند. کانون دانشجویی جمعیت هلال احمر با ایجاد پایگاه های سلامت و تغذیه به سوگواران، مشاوره و خدمات پزشکی ارائه نمود.