واحد دامغان میزبان گلهای همیشه بهار

ویژه برنامه"جشن گلها" به همت حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و با محوریت حضور فرزندان کارکنان و اعضای هیأت علمی در جلسات فرهنگی در محل تالار خوارزمی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
در این مراسم که با حضور کارکنان و فرزندان آنها برگزار گردید، برنامه های متنوعی از جمله مسابقه شعرخوانی، مسابقه نقاشی با موضوع نماز و شهداء، جشن تکلیف فرزندان، تئاتر، مسابقه قرآن و… اجرا شد و از فرزندان ممتاز کارکنان واحد در بخشهای علمی، پژوهشی، فرهنگی و ورزشی تجلیل بعمل آمد.
سیدرضا جزءمومنی معاون دانشجویی- فرهنگی واحد دامغان در حاشیه برگزاری این مراسم گفت: آیین تجلیل از پرسنل خدوم و فرزندان آنها بصورت مدون و منظم هر سال طی مناسبت های مختلف در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار می گردد و امسال نیز این آیین با ولادت حضرت زینب(س)عقیله بنی هاشم تقارن پیدا کرد و جشن تکلیف فرزندان پرسنل به انوار  الهی این بانوی بزرگوار اسلام، فروغی ویژه یافت.
جزءمومنی خاطرنشان کرد: برگزاری این قبیل برنامه ها روحیه نشاط و شادابی را در بین کارکنان و خانواده­های محترمشان افزایش خواهد داد و ایشان را به این باور می رساند که سازمان به مسائل معیشتی و خانوادگی و توسعه و تعمیق باورهای فرهنگی کارکنان نیز اهمیت ویژه می دهد و بی گمان سربلندی کارگزاران دانشگاه، افتخار سازمان را رقم خواهد زد.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان بسط و تعمیق باورهای فرهنگی در بین فرزندان پرسنل را از اهداف این برنامه فرهنگی دانست و گفت: در برنامه های با رویکرد فرهنگی، سعی می شود در قالب برگزاری  مراسم ها، مسابقات فرهنگی و شعرخوانی در کنار نمایش ها و کلیپ های معرفت آفرین، آموزه های قرآنی و دینی ترویج یابد.
وی گفت: نمایش کمدی با عنوان"آقای سیگار"، مسابقه شعر و حدیث، سرود های محلی و برنامه های شاد کودکانه و مسابقه نقاشی بخشی از برنامه های اجرا شده در این جشن بود و پس از آن نیز کارکنان و فرزندان دلبندشان در ضیافت نهار شرکت کردند.