نماینده منتخب دامغان: اجازه نخواهیم داد که بنیه ی دانشگاه آزاد اسلامی تضعیف شود. …

ابوالفضل حسن بیکی نماینده منتخب مردم شریف دامغان در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی:

«به همت همه مردم در سراسر کشور اجازه نخواهیم داد که بنیه ی دانشگاه آزاد اسلامی تضعیف شود .»
ابوالفضل حسن بیکی نماینده منتخب مردم شریف دامغان در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در مراسم گرامیداشت روز استاد و تجلیل و تقدیر از اساتید برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حضور در این آیین، از همت مسئولین این واحد دانشگاهی به منظور افزایش عمران و آبادانی این واحد و کمک به رونق اقتصادی این شهرستان تقدیر کرد.
حسن بیکی در این مراسم برخی از مشکلات موجود در شهرستان را بیان کرد و گفت: در دورانی که کشورهای سلطه گر غربی تمایل به حکومت بر ملت ایران را داشتند و یکی از دلایل آن هم سطح سواد عمومی ملت بود، دانشگاه آزاد اسلامی باعث شد تا با افزایش سطح سواد جامعه، راه نفوذ بیگانگان را از این حیث ببندد؛ زیرا مردمی که باسواد هستند هرگز اجازه نمی دهند جز خود و دینشان بر آنها حکومت کند.
نماینده منتخب مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی همیشه دنبال این قضیه بوده اند که این دانشگاه را تضعیف نمایند لیکن، وجود مدیران و اساتید و کارکنان فهیم همواره از وقوع این مطلب جلوگیری نموده است. وی همچنین بر لزوم حمایت های همه جانبه از این ارگان مردم نهاد تأکید کرد و بیان داشت: من همواره در ادوار گذشته مجلس که به عنوان نماینده مردم شریف این شهر حضور داشتم با این واحد دانشگاهی که بسیار نوپا بود همکاری مستقیم داشته ام و اکنون نیز از نزدیک شاهد بلوغ و توسعه این واحد دانشگاهی هستم و امیدوارم در آینده نزدیک با ایجاد دانشکده علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، شاهد بهبود وضعیت بهداشت و درمان در این شهرستان باشیم.
حسن بیکی در خاتمه به مشکلات اقتصادی دانشگاهی اشاره کرد و گفت: روز به روز مشکلات مالی بیشتر می شود ولی به برکت دانشگاه آزاد اسلامی و همت مردم در سراسر کشور اجازه نخواهیم داد که بنیه دانشگاه آزاد اسلامی در کشور تضعیف شود .
با توجه به مشکلات مالی موجود در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی، امروز شاهد این هستیم که واحد دامغان طی سالهای اخیر رشد کیفی خوبی داشته فلذا این همت جای تبریک دارد ولی باید با تلاش و پویایی جدید و جدی تر دامنه ی توسعه را ارتقاء بخشیم.