مصاحبه دکتر عباسپور به مناسبت هفته خوابگاه ها

دکتر حسین عباسپور :

هفته خوابگاه ها موعد پاسداشت زحمات تمامی اهالی خیرخواه و زحمتکش در خوابگاه های دانشگاه و حضور مثال زدنی دانشجویان محترم در برنامه های این هفته است.
دکتر حسین عباسپور در مصاحبه با خبرنگار آنا پیرامون برنامه های صورت گرفته در واحد دامغان به مناسبت هفته خوابگاه ها گفت: خوابگاه های دانشجویی بایستی محیط های امن و دوستانه و مطابق با استانداردهای رفاهی دانشجویی باشند. دانشجویان در محیطهای خوابگاهی که پس از حضور در خانواده، بیشترین اوقات را در آن سپری می نمایند، بایستی احساس آرامش و امنیت داشته باشند و مسئولین نیز موظفند تمامی تنش های محیطی و روانی دانشجویان را به صفر رسانده و با تجهیزات مناسب سعی در همسان سازی محیط خوابگاه با محیط خانوادگی دانشجویان داشته باشند.
رییس واحد دامغان در ادامه مصاحبه بر لزوم برنامه ریزی جامع برای سالم سازی فضاهای خوابگاهی و تأمین سلامت جسمی و روحی دانشجویان در این محیط ها تأکید کرد و گفت: هفته خوابگاه ها موعد پاسداشت زحمات تمامی اهالی خیر خواه در خوابگاه دانشگاه و حضور مثال زدنی دانشجویان محترم در برنامه های این هفته است.
وی همچنین افزود: توسعه فعالیت های فرهنگی، ورزشی و آموزشی در ارتقاء سلامت جسمی و روحی دانشجویان نقش اساسی دارد. از اینرو در واحد دامغان طی هفته خوابگاه ها اقدامات متنوعی فراخور روحیات و سلایق مختلف دانشجویان در دو بخش خواهران و برادران برگزار گردیده که شامل: برگزاری مسابقات پیاده روی، سخنرانی فرهنگی و مهارت زندگی دینی، تقدیر از ۲۰ نفر از دانشجویان با حجاب برتر، اعزام دانشجویان به نمایشگاه کتاب، برگزاری مراسم دعای توسل، مسابقه خاطره نویسی، مسابقات ورزشی در بخشهای ورزشهای همگانی و تخصصی، مسابقه آشپزی کدبانوی خوابگاه و آقای آشپز، گلگشت- کوه پیمایی و کویر نوردی، جلسات مهارت های زندگی با تکیه به مشاوره گروهی، انتخاب اتاق منظم و تمیز خوابگاه، آموزش حفظ قرآن کریم، تجهیز خوابگاه ها به وسایل رفاهی، انتشار شصت و دومین ماهنامه سلامت، برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان و همچنین بازدید مسئولین از خوابگاه ها بخشی از برنامه های این هفته بوده است .
رییس واحد دامغان در خاتمه ابراز امیدواری کرد دانشجویان از فرصت تجربه اندوزی در محیط اجتماعی خوابگاه به خوبی استفاده نمایند و سعی کنند بخش مهمی از مهارت های زندگی را در جمع دوستان خود از شهرهای متعدد ایران عزیز دریافت نمایند .
عباسپور از تمامی دانشجویان خواست محیط خوابگاه را به عنوان محیط آموزش عملی زندگی و در راستای آموزش دانشگاهی قلمداد نمایند و با فرصت سازی مناسب، انواع هنرهای زندگی را تجربه کنند .