مراسم سوگواری سالار شهیدان در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

برگزاری مراسم سوگواری شهادت سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین (ع) در جوار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
به گزارش اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، در پنجمین روز از ماه محرم، این دانشگاه میزبان هیئات مذهبی شهرستان بود که همراه با رئیس، معاونان، کارکنان، اساتید و دانشجویان، از مقابل درب ورودی دانشگاه تا مزار پاک دو شهید گمنام، به سوگواری شهادت مظلومانه سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین علیه السلام و یاران وفادار آن الگو و اسوه آزادگان جهان پرداختند. عاشقان حسینی (ع) پس از حضور در جوار حرم شهدای گمنام دانشگاه، در سوگ شهادت حضرت سیدالشهداء و شهدای دشت کربلا، اشک ماتم ریختند و یاد همیشه زنده آن حماسه آفرینان تاریخ را گرامی داشتند. همزمان با اذان ظهر به افق دامغان، نماز جماعت ظهر و عصر با شرکت عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) به امامت حجت الاسلام والمسلمین استاد خادم الذاکرین (از اساتید حوزه علمیه قم) برگزار شد و بعد از اقامه فریضه نماز اول وقت، حضار از سخنان این استاد حوزه و دانشگاه درخصوص جایگاه والای ولایت در فرهنگ شیعه بهره مند شدند. حجت الاسلام خادم الذاکرین با اشاره به حادثه عظیم عاشورا، جهل عوام و دنیاطلبی خواص را از دلایل اصلی انجام این جنایت هولناک نسبت به خاندان نبوت (ص) برشمرد و بر تبیین عبرت های واقعه نینوا برای نسل جوان بویژه دانشجویان، تاکید کرد. در پایان مراسم، عزاداران سالار شهیدان (ع) از سفره احسان آن امام همام، اطعام شدند. لازم به ذکر است که این برنامه در سایه تفضلات الهی و همت سترگ مجمع بسیج دانشگاه آزاد اسلامی دامغان (پایگاه مقاومت بسیج کارکنان الغدیر، حوزه مقاومت بسیج دانشجویی شهدای گمنام و پایگاه مقاومت بسیج اساتید) و با همکاری بخشهای مختلف این واحد دانشگاهی برپا گردید.