علوی فاضل خبر داد : آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ آذر

به گزارش آنا، دکتر مجتبی علوی فاضل اظهار کرد: داوطلبان مقاطع تحصیلات تکمیلی سال تحصیلی ۹۵-۹۴ برای شرکت در آزمون‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند ازطریق پایگاه ثبت نام الکترونیکی معاونت سنجش و پذیرش با ورود به پایگاه اینترنتی «azmoon.org» ثبت نام کنند.

او افزود: برای آگاهی داوطلبان از رشته‌ها و مجموعه‌های امتحانی و همچنین رشته‌محل‌های دایر در این دو مقطع از امروز مورخ ۴ آذر ماه ۹۳ فهرست رشته‌محل‌های دوره کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی در سال ۹۴ از طریق پیوندهای ذیل در دسترس داوطلبان قرار گرفته است.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تعدادی رشته‌محل نیز در دست بررسی وتصویب نهایی قرار دارد، اظهار کرد: فهرست رشته‌محل‌های جدید متعاقبا اعلام خواهد شد تا متقاضیان تحصیلات تکمیلی در صورت علاقه‌مندی، نسبت به انتخاب آنها اقدام نمایند.

علوی فاضل تصریح کرد: در آزمون دکتری تخصصی سال جاری به هر داوطلب امکان انتخاب یک رشته امتحانی و حداکثر در ۲۰ واحد دانشگاهی انتخابی ارائه شده است و در مقطع کارشناسی ارشد نیز داوطلبان پس از انتخاب یک مجموعه امتحانی مجاز به انتخاب حداکثر ۲۰ رشته محل متناسب با آن هستند.