صعود کوهنوردان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به قله ۴۰۴۵ متری تفتان

تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان متشکل از کارکنان بسیجی حوزه مقاومت الغدیر این واحد دانشگاهی به همراه کوهنوردان سایر استانهای کشور به قله ۴۰۴۵ متری تفتان در استان سیستان و بلوچستان صعود کردند.
در این صعود که با همراهی و مشارکت اداره تربیت بدنی واحد دامغان در راستای اجرای سیاستهای ورزشهای همگانی صورت گرفت ۱۲ تیم دانشگاهی از ۱۲ استان کشور در غالب ۵۳ نفر ورزشکار حضور داشتند.
تیم کوهنوردی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در این صعود با ۴ ورزشکار متشکل از محمد دهقان، غلامعلی اسماعیلی کریزی، احمد پریمی و حسن شیخ شرکت نمود که ورزشکاران پس از کوهپیمایی و کوهنوردی دو روزه موفق به صعود به قله ۴۰۴۵ متری تفتان شدند.
نکته در خور توجه اینکه  قله تفتان با ارتفاع ۴۰۵۰ متر بلندترین قله در منطقه جنوب شرقی ایران و استان سیستان بلوچستان است. این کوه آتشفشانی نیمه فعال است که همچنان گاز گوگرد از آن خارج میشود.