سومین دوره آموزش فوق برنامه تکمیلی رایانه و اینترنت ویژه سایبری و فضای مجازی

سومین دوره آموزش فوق برنامه  تکمیلی رایانه و اینترنت ویژه سایبری و فضای مجازی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان خاتمه یافت.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با اعلام خبر فوق گفت : به همت حوزه معاونت دانشجویی و طی سه ترم اخیر تحصیلی دوره های دانش افزایی و مهارتی فوق برنامه آموزشی رایانه و اینترنت ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی ( کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی ) در این واحد برگزار شده و طی آن جمعی از دانشجویان با آخرین ره آوردهای علمی در حوزه IT آشنا شده­ اند .
دکتر عباسپور با اشاره به ضرورت آشنایی و تبحر دانشجویان در تحصیلات تکمیلی با روش های علمی و تجربی استفاده از رایانه اعلام کرد :
محیط دانشگاه نیازمند ابزار دانایی در جهان امروز است که به اعتبار آن  می توان فضای یادگیری را تقویت کرد لذا ضرورت های دانش محور و الزام های برخورداری از دانش جهانی ایجاب می نماید دانشجو با شاخصه ارتباط جهانی یعنی اینترنت آشنا باشد و البته ضرورت امنیتی نیز ایجاب می نماید دانشجو در فضای امن سایبری تلاش علمی داشته باشد .
حوزه معاونت دانشجویی واحد دامغان طی ترم اخیر نیز با دعوت از مدرس متبحر حوزه سایبری سعی کرد به تقویت مهارت های دانشجویان در این امر بپردازد .
جزء مومنی معاون دانشجویی واحد دامغان نیز در ادامه افزود : برای اولین مرتبه موفق شدیم آزمون دوره را  به شکل آنلاین و بدون نیاز به حضور داوطلبان در دانشگاه برگزار نماییم .
معاون دانشجویی واحد دامغان با اشاره به فرامین موکد مقام معظم رهبری در مورد فضای مجازی و سایبری و اهمیت آن گفت : از مهر ماه سال گذشته تا به حال هر ترم برای دانشجویان ارشد و دکتری تخصصی دوره هایی را بصورت فوق برنامه در نظر گرفته ایم که دانشجویان بتوانند با کمترین میزان هزینه و زمان ممکن، اصول و پایه­های کار در فضای مجازی را فراگیرند.
جزء مومنی با تقدیر و تشکر از مسئولین واحد دانشگاهی که امکان برگزاری این دوره را مهیا کردند گفت : طی نیمسال دوم سال تحصیلی جاری نیز در اجرا چهارمین دوره تلاش خواهیم کرد، زیرا تعداد داوطلبان همواره بیشتر از میزان تمهیدات ما بوده است لذا از ۱۲ اسفند ماه ثبت نام دوره جدید آغاز خواهد شد که بدین منظور داوطلبان می توانند از طریق سایت حوزه معاونت دانشجویی به نشانی stdamghan.com اطلاعات لازم را کسب  نموده و در موعد مقرر نسبت به ثبت نام اقدام نمایند .
مهندس شکریزاده مدرس دوره نیز در گفتگو با آنا اعلام کرد : در این دوره بیش از چهل پژوهش توسط دانشجویان با عناوین مهم و پرکاربرد مسائل روز جامعه تهیه شده که بزودی از طریق سایت دانشگاه در اختیار عموم علاقه مندان قرار می گیرد.
شکریزاده در ادامه، از دیگر دستاورد های این دوره که بررسی و اعمال راه هایی در جهت بکارگیری علوم نوین ایرانی اسلامی در فضای مجازی و سایبری است خبر داد و بهترین شکل ممکن  در نحوه ارائه خدمات علمی و پژوهشی در فضای سایبری را وابسته به همت دانشجویان دانست و از ایشان خواست با توجه به زمینه علمی تخصصی خودشان در همان حوزه فعالیت کنند.
مدرس دوره در موضوع آزمون آن لاین نیز توضیح داد و گفت : راه اندازی سامانه هوشمند آزمون آنلاین مسیری است که در آن دانشجو  به راحتی  و از هر مکانی  بدون محدودیت و به آسانی می تواند در آزمون های فوق برنامه  دانشگاه شرکت نماید.
شکریزاده در خاتمه به مدیریت سیستم آزمون اشاره کرد و گفت : می توان فرم های نظر سنجی مختلف و سوالات را بصورت تستی تشریحی طراحی کرد و در شبکه قرار داد به نحوی که حتی خود سیستم قابلیت تصحیح و ارائه نمره را به صورت هوشمند خواهد داشت، و پس از آن دانشجویان می توانند پس از مشاهده امتیاز، در صورت نیاز به نمراتشان اعتراض کنند.