سوت آغاز مسابقات والیبال پایگاه های بسیج ادارات دامغان در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان

سوت آغاز مسابقات والیبال پایگاه های بسیج ادارات شهرستان دامغان به مناسبت دهه مبارک فجر در مجتمع ورزشی بعثت دانشگاه آزاد اسلامی
به مناسبت فرا رسیدن ایام دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و اجلاسیه شهدای دامغان، مسابقات والیبال پایگاه های بسیج ادارات شهرستان دامغان به میزبانی پایگاه بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان آغاز شد. در این مسابقات ۹ تیم از پایگاه های بسیج صدا و سیما(رسانه)، فرمانداری، شهرداری، اداره زندانها، راه آهن، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، شرکت گاز، دانشگاه رسول اکرم(ص) و دانشگاه دامغان حضور دارند که در سه گروه سه تیمی با نام های استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی به مصاف یکدیگر خواهند رفت .
در مراسم افتتاحیه این دوره از مسابقات ، معاون دانشجویی واحد دامغان با پاسداشت ایام مبارک فجر انقلاب اسلامی به بیان آثار این سری از مسابقات در تامین نشاط و وفاق و دوستی های پرسنل بسیجی سازمان ها اشاره کرد و با قدردانی از بسیج ناحیه مقاومت دامغان گفت: این مسابقات در دو دوره مقدماتی و نهایی و  با حضور ۹ تیم برگزار خواهد شد و تیم های اول تا سوم نیز جوایز تعیینی در این دوره را دریافت خواهند کرد.
حجت الاسلام والمسلمین قادری نماینده مقام معظم رهبری در سپاه ناحیه دامغان که در معیت قائم مقام فرماندهی سپاه دامغان در آیین افتتاحیه حضور داشت در سخنان کوتاهی با گرامیداشت فجر انقلاب به بیان دیدگاه خود در اهمیت ورزش ادارات پرداخت و با اشاره به مسائل روز جوامع جهانی گفت : انقلاب اسلامی ره آورد نگاه دقیق و اندیشمندانه امام راحل(ره) است که امروز با حسن درایت مقام معظم رهبری با توفیقات متعدد جهانی در عرصه علم و اندیشه مواجه است . قادری در بخشی دیگر با اشاره به تقویت بعد جسمی از رهگذر ورزش گفت: ورزشکاران باید در میادین ورزشی به صدور انقلاب بیاندیشند و همراه با آن به تقویت روح و اندیشه نیز بپردازند .
وی در خاتمه کلام نیز یادآور شد پیام برجسته بهمن ۵۷ "شعار ما تا آخر ایستاده ایم بود" و بر این شعار و عقیده تا به انتها پای بندیم و در مقابل ابرجنایتگران جهانی و صهیونیست با تفسیر مقاومت به سربلندی ایران عزیز فکر می کنیم.
در دیدار افتتاحیه این مسابقات تیم های صدا و سیما(رسانه) و فرمانداری دامغان با یکدیگر به رقابت پرداختند که در نهایت تیم صدا و سیما توانست با نتیجه ۲ بر صفر مقابل حرف خود به برتری دست یابد .
شایان ذکر آنکه این مسابقات تا ۲۲ بهمن ماه، سالروز پیرزی جمهوری اسلامی ایران با معرفی تیمهای برتر ادامه خواهد داشت .