رویکردهای فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی با مؤلفه‌های خاص فرهنگی انقلاب اسلامی گره خورده است.

سید رضا جزء مومنی معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان :

سید رضا جزء مومنی معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان از برگزاری ویژه برنامه های دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی در این واحد دانشگاهی خبر داد.
وی اشاره کرد: دهه فجر فرصتی مغتنم برای اشاعه اهداف و زوایای مختلف انقلاب شکوهمند ایران است که بایستی تمامی افرادی که با آرمانهای امام راحل و انقلاب اسلامی آشنا هستند، به تبیین آنها بپردازند. دانشگاهیان نیز بایستی فرهنگ ناب انقلاب اسلامی را در اذهان جوانان این مرز و بوم پیوند و پرورش دهند و دانشجویان را با آرمانهای انقلاب اسلامی بیشتر آشنا سازند.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان همچنین ادامه داد: رویکردها و اولویت های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی نیز با مؤلفه‌های خاص فرهنگی انقلاب اسلامی گره خورده است فلذا حوزه دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد سلامی نیز تلاش می نماید به انتقال مفاهیم ناب فرهنگی انقلاب اسلامی به نسل جوان جامعه بپردازد و از این حیث دانشگاه با تکیه بر فرهنگ، باورها و اعتقادات، به روشنگری و هدایت جامعه  بویژه جوانان بر پایه فرهنگ اسلامی می پردازد. در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برنامه های متنوعی به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می گردد که اجرای مسابقات ورزشی، مسابقات قرآنی و فرهنگی، طنز نویسی و خاطره نویسی و مسابقات شعر در وصف انقلاب اسلامی و سخنرانی های فرهنگی تنها بخشی از این برنامه ها می باشد .
جزء مومنی در خاتمه به رسم مطلوب سال های اخیر در این واحد دانشگاهی اشاره کرد و از طرح "روز درهای باز دانشگاه " گفت.در این طرح با دعوت از دانش آموزان و عموم همشهریان عزیز دامغانی فرصت بازدید از زیرساخت ها، آزمایشگاه ها، لابراتوارها، کلاسهای آموزشی و امکانات پژوهشی و دانشجویی مهیا است و عموم شهروندان بویژه دانش آموزان می توانند از ظرفیت های واحد دانشگاهی مطلع شوند.
دانش آموزان دامغانی با استقبال همکاران دانشگاهی می توانند از تمامی فضاها دیدن کرده و پاسخ پرسش های خود را بشنوند و در مسابقات خاص این روز نیز شرکت کرده و ضمن دریافت جایزه با فلسفه انقلاب اسلامی و مولود برجسته آن دانشگاه آزاد اسلامی آشنا شوند.