رقابت دانشجویان در یازدهمین دوره از مسابقات آشپزی واحد دامغان

همزمان با گرامیداشت  روز دانشجو  انجام شد؛
رقابت دانشجویان در یازدهمین دوره از مسابقات «کدبانوی خوابگاه» در واحد دامغان

حوزه معاونت دانشجویی واحد دامغان، یازدهمین دوره مسابقه کدبانوی خوابگاه و پنجمین دوره از سری مسابقات آقای آشپز را در خوابگاه های این واحد دانشگاهی در دو بخش تفکیکی خانمها و آقایان  برگزار کرد.
تلاش درخور توجه و مشارکت فعال دانشجویان در این سری از مسابقات از زیباترین لحظه های ثبت شده در لنز دوربین خبرنگار آنا  در واحد دامغان بود.
بنا به مندرجات اطلاعیه صادره از سوی هیئت داوران این دوره، به ۵ گروه دو نفره از مجموع ۴۹ گروه خواهران و سه گروه دو نفره از مجموع ۲۱ گروه منتخب برادران جوایز نقدی به ارزش ۰۰۰/۰۰۰/۳ ریال تعلق گرفت.
دکتر حسین عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و سید رضا جزء مومنی معاون دانشجویی با حضور در جمع دانشجویان، ضمن بازدید از خوابگاه و پاسخ به پرسش های مطروحه از سوی دانشجویان، در شور و شعف دانشجویی که به اعتبار مسابقات آشپزی به مناسبت روز دانشجو گرد هم آمده بودند، همراه شدند.
معاون دانشجویی واحد دامغان در جمع دانشجویان در خوابگاه حضرت زینب(ع) گفت: طی ۵ سال اخیر، در هر نیمسال تحصیلی یک دوره مسابقات آشپزی ویژه دانشجویان برگزار گردیده و تعداد قابل اعتنایی از دانشجویان با حضور خود به رونق این مسابقات افزوده اند و در هر مرحله با استقبال بیشتری از سوی دانشجویان مواجه بوده ایم. جزء مومنی در ادامه با تقدیر از حضور صمیمانه دانشجویان گفت: هنر آشپزی دانشجویان جوان، نشان از ذاتی بودن کدبانوگری نزد بانوان ایرانی دارد.
دکتر عباسپور رییس واحد دامغان با اشاره به توفیقات واحد، در جمع دانشجویان با ابراز خوشنودی از همت عالی دانشجویان در فعالیت های فوق برنامه گفت: حوزه معاونت دانشجویی دامغان طی چند سال اخیر تلاش خود را به ایجاد روحیه و شادابی دانشجویان در محیط اقامتی خوابگاه معطوف داشته و ما نیز سعی کرده ایم با تامین امکانات مناسب در وصول اهداف تلاش نماییم.
دکتر عباسپور از کدبانوهای دانشگاه خواست با ارائه لیست خوراکی های محلی به تنوع غذایی دانشگاه بیافزایند.
رییس واحد دامغان تمامی گروه های حاضر در مسابقه را به پاس حضورشان، شایسته تقدیر دانست و مبلغ ۷۵۰۰۰۰۰ ریال را به گروه های دانشجویی تقدیم نمود.
همچنین معاون دانشجویی واحد دامغان با اشاره به ضرورت تقویت هنر آشپزی نزد دانشجویان خاطر نشان کرد :در این دوره از مسابقات ۱۴۰ دانشجو در دو گروه مستقل خانمها و آقایان به رقابت پرداختند و در مجموع با قضاوت هیئت داوران، ۸ گروه دو نفره، موفق به کسب رتبه شدند و جوایز نقدی خود را علاوه بر جایزه عمومی دریافت نمودند .
شایان ذکر است که واحد دامغان با ۴ باب خوابگاه دانشجویی میزبان بیش از ۱۰۰۰ دانشجو در محیط خوابگاهها است و این دوره از مسابقات آشپزی، مقارن با گرامیداشت روز دانشجو" 16 آذر"  در مسیر رونق افزایی و ترویج فرهنگ غنی اسلامی – ایرانی در تقویت روحیه نشاط و شادمانی تلاش خواهد کرد.