دکتر فانی وزیر آموزش و پرورش : منزلت،معیشت و هویت معلم باید تقویت شود

وزیر آموزش و پرورش در جمع فرهنگیان دامغان :
منزلت،معیشت و هویت معلم باید تقویت شود

دکتر علی اصغر فانی وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی ایران در نشستی دوستانه از نزدیک با فرهنگیان شهرستان دامغان در تالار خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ملاقات کرد .
دکتر فانی در بدو ورود به دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حضور در مزار شهدای گمنام این دانشگاه به مقام شامخ شهدا ادای احترام نمود و سپس در جلسه ای با حضور اقشار مختلف فرهنگیان شهرستان دامغان شرکت کرد.
به گزارش اداره کل آموزش و پرورش استان سمنان ،محمد رضا جهان مدیر کل آموزش  و پرورش استان در آغاز نشست صمیمی فرهنگیان دامغان و امیرآباد در محضر مقام عالی وزارت آموزش و پرورش از رشد چشمگیر تمامی شاخصهای کاری آموزش و پرورش توسط خدمتگزاران عرصه تعلیم و تربیت شهرستان دامغان خبر داد و گفت کسب رتبه های دوم کنکور سراسری ۹۴ رتبه سوم نانو توسط دانش آموزان دامغان و راه اندازی آزماشگاه نانو و تکنولوژی و کسب رتبه های برتر فرهنگی و هنری را مرهون تلاش و زحمات فرهنگیان دامغانی دانست.
حجت الاسلام والمسلمین حاج سید محمود ترابی امام جمعه دامغان نیز با اشاره به خدمات شایسته وزارت آموزش و پرورش در دوران تصدی دولت تدبیر و امید در جمع فرهنگیان دامغان و امیرآباد که با حضور دکتر فانی برگزار شد،گفت هیچ مکتبی مانند اسلام از علم تجلیل نکرده است و بنا به فرمایش رسول اکرم (ص) علم به نور تشبیه شده است و در سایه علم و نور زندگی کردن موجب افتخار است. شما معلمین قدر خود را بدانید چرا که بهترین دوران عمر فرزندان در اختیار آموزش و پرورش و شما معلمان است پس با توجه به مسئولیت خطیر در صدد ارتقاء سطح علمی و معارف اسلامی آینده سازان میهن اسلامی برآیید .
در ادامه این مراسم دکتر رستمیان نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی گفت: امروزه آموزش و پرورشی موفق است که به روز ،توانمند و متناسب با علم روز باشد.شما معلمان باید با مطالعات علمی عالمی با تقوا باشید تا بتوانید دانش آموزانی وارسته در راستای اهداف والای سند تحول بنیادین تربیت و تحویل جامعه دهید،ایشان در ادامه از نظام پرداخت هماهنگ حقوق صحبت کرده و تاکید داشت با توجه به رسالت بزرگ فرهنگیان نظام پرداخت هماهنگ حقوق باید از آموزش و پرورش شروع شود چرا که فرهنگیان عزیز ما هزینه کردشان با میزان درآمد تراز نیست.
دکتر علی اصغرفانی وزیر آموزش و پرورش در جمع۶۰۰ نفری فرهنگیان شاغل و بازنشسته شهرستان دامغان و امیرآباد گفت: منزلت،معیشت و هویت معلم باید تقویت شود و شعار ما این است که امنیت فرهنگی بجای فرهنگ امنیتی،ایشان در ادامه افزود شما معلمین تربیت اجتماعی و سیاسی دانش آموزان را در دستور کار قرار داده و تربیت اجتماعی است که سبک زندگی ایرانی اسلامی را دنبال می کند وزیر آموزش و پرورش ضمن قدردانی از تحت پوشش بودن بیش از ۹۹٫۹ درصد دانش آموزان در دوره ابتدایی گفت این آمار از میانگین کشوری بالاتر است وی در این نشست از تعامل خوب وزارت آموزش و پرورش با ۲۱ دستگاه کشوری جهت کمک به آموزش و پرورش خبر داد.در پایان این نشست از خانواده شهدای فرهنگی ،یکی از دبیران مخترع دامغانی و رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز با اهداء لوح سپاس و هدایایی ار سوی وزیر آموزش و پرورش تجلیل شد.