دکتر عباسپور در مراسم تجلیل از اساتید: تعلیم و تربیت رکن اصلی تهذیب نفس است .

دکتر عباسپور رییس واحد دامغان ، همزمان با هفته پاسداشت مقام معلم و  در مراسم تجلیل از استادان :
تعلیم و تربیت رکن اصلی تهذیب نفس است .
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، مراسم تجلیل از استادان را در موعد بزرگداشت مقام معلم، در محل تالار خوارزمی این واحد دانشگاهی برگزار نمود .
حسین عباسپور رییس واحد دامغان ضمن تبریک روز معلم، بیان داشت: هفته معلم فرصتی مناسب جهت تجلیل و تقدیر از این قشر  ساعی و فرهیخته است. عزیزانی که کرسی معلمی را با رسالتی همتراز رسالت انبیا، به هر منزلت و جایگاه دیگر ترجیح داده اند، فلذا تقدیر از معلمان و استادان تجلیل از صفات پاک انسانی است.
رییس واحد دامغان ادامه داد: قطعاً تعلیم و تربیت رکن اصلی تهذیب نفس است. آمیختن علم و عمل و آراستن تحصیل با فضایل اخلاقی و تهذیب جز به همت معلمین و استادان دلسوز و متعهدی که خود دارای کمالات اخلاقی و انسانی باشند میسر نمی گردد زیرا که نقش اخلاقیات به مراتب بالاتر از علم است.
معلمان متخصص و مسئولیت پذیر نقش اساسی در توسعه آینده هر کشور داشته و تضمین کننده آینده مادی و معنوی کشور هستند. عباسپور با نگاهی به فضایلی اخلاقی معلمان در توسعه دانایی گفت: جامعه ی پویا، بانشاط، زنده و با صلابت برخاسته از نیروی انسانی توانمند و کارآمد می باشد و نیروی انسانی کارا و توانا حاصل آموزش صحیح و تربیت اصولی توسط معلمان فرهیخته و اندیشمند است.
دکتر عباسپور در ادامه ضمن اشاره به شاخصه های رشد واحد دامغان گفت: گذر از گردنه های دشوار مسائل و چالش های پیش روی هر جامعه، تنها می توان با محوریت و توجه به فرهیختگان و عالمان جامعه گذشت. این واحد دانشگاهی در بسیاری از شاخص ها نظیر جامع شدن، توسعه تحصیلات تکمیلی، تصویب دانشکده داروسازی، دارا بودن تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و اصلاح هرم هیأت علمی در وضعیت مطلوب بوده و این توفیقات با همراهی و همکاری استادان معزز میسر گردیده است.
نعمت الله نعمتی معاون آموزشی واحد دامغان نیز با حضور در جمع استادان این واحد دانشگاهی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد و معلم شهید علامه مرتضی مطهری و تبریک این روز به تمامی استادان بزرگوار و همچنین تبریک ایام ماه مبارک رجب، از تلاش تمامی همکاران در امر تعلیم وتربیت و آموزش تقدیر و تشکر کرد.
وی به توفیقات آموزشی واحد طی سال ۱۳۹۳ اشاره و از جمله این توفیقات از  تصویب ۸ رشته دکتری تخصی، یک رشته دکتری حرفه ای(داروسازی)، ۴ رشته در مقطع کارشناسی ارشد و وارد کردن بیش از ۴۰ رشته تحصیلات تکمیلی در پورتال وزارت علوم خبر داد.
معاون آموزشی واحد دامغان همچنین گفت: ابتدای سال ۹۴، شورای گسترش رشته ها با قوت و قدرت بیشتر و با رویکرد توسعه رشته های بین رشته ای تشکیل شده است و کارگروه مربوطه با جستجو در دانشگاه های مطرح دنیا این رشته ها را شناسایی و از طریق اعضای هیأت علمی گروه های مربوطه نسبت به تدوین سرفصل مطابق با سرفصل های جدید و به­روز دنیا، جهت ارائه به سازمان مرکزی و وزارت علوم اقدام نموده است .
دکتر نعمتی رشته های چند نظمی را مشارکت چندین رشته در کنار یکدیگر و داشتن اطلاعات در حوزه های مختلف علوم تعریف کرد و بیان داشت: مشکلات امروز جامعه بشری تنها با داشتن اطلاعات از حوزه های مختلف علمی قابل حل است که باید استادان گروه های مختلف آموزشی با تشکیل تیم های تحقیقاتی برای رفع این چالشها، راهکارهای علمی و عملی پیدا نمایند و رشته های دانشگاهی باید به سمت و سوی همگرایی تا ایجاد یک رشته جدید پیش بروند تا سیستم آموزش عالی کشور به علم نوین جهانی نزدیک شود.
در ادامه جلسه گروه موسیقی عرفان به اجرای زنده موسیقی در مدح حضرت علی(ع) و مقام معلم پرداخت و از استادان برتر، مدیران گروه های آموزشی برتر، خانواده مرحوم استاد حسن قادری و کارکنان حوزه آموزش تقدیر و تشکر شد .