دکتر عباسپور :حضور بسیج در تصحیح روال های فرهنگی، امری ضروری است .

دکتر عباسپور رییس واحد دامغان :

حضور بسیج در تصحیح روال های فرهنگی، امری ضروری است .

نشست مشترک رییس واحد دامغان و فرمانده بسیج دانشجویی استان سمنان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد .

جلسه با حضور دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان، معاونین واحد و داریوش جلالی فرمانده بسیج دانشجویی استان سمنان و هیئـت همراه ایشان در محل دفتر ریاست واحد دامغان برگزار شد و طی آن رییس واحد دامغان با پاسداشت هفته دفاع مقدس و با یاد و خاطره شهداء و بویژه دو شهید خوشنام آرمیده در واحد  دامغان اعلام کرد : بسیج نماد قدرت، پویایی و اندیشه مداری نظام مقدس جمهوری اسلامی است و دانشجویان و همکاران دانشگاهی نیز با این باور در قالب پایگاه­های بسیج دانشجویی، الغدیر کارکنان و بسیج اساتید در کسوت بسیج مفتخر و بالنده اند .

دکتر عباسپور در ادامه گفت : به منظور پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی بایستی اصالت و شاخصه های معنایی بسیج را تبیین کرد و به دنبال شناسایی افرادی بود که بتوانند در شناساندن بسیج به آحاد مردم و بویژه نسل جوان و پویای دانشجویی کوشا باشند، لذا ضرورت دارد با تخصیص گروه های علمی- فرهنگی- هنری- ورزشی- پژوهشی در دل پایگاه های دانشجویی، فرهنگ بسیجی به دانشجویان عزیز که قشر فرهیخته جامعه هستند بهتر و بیشتر معرفی شود.

رییس واحد دامغان تأکید کرد: حضور بسیج در تصحیح روال های فرهنگی امری ضروری است لذا بایستی بسیج با حفظ اصالت معنایی به تدوین و تفسیر راهکارهای فرهنگی نوین بپردازد.

عضو هیأت امنای استان سمنان با اشاره به حضور بیش از ۵۰۰ دانشجو از خانواده معزز شاهد و ایثارگر در این واحد دانشگاهی یادآور شد: میزبانی ایثارگران و خانواده محترم ایشان از افتخارات این واحد دانشگاهی است . وی همچنین با اشاره به همت نیروی انسانی و بافت مذهبی شهری گفت: شایستگی های واحد دانشگاهی و تنوع رشته گرایش های موجود در کنار ارزش های دینی جامعه شهری دامغان باعث شده رغبت به تحصیل در واحد دامغان پر رنگ تر معنا شود .

دکتر عباسپور حضور بسیج و تفکر بسیجی را عامل برکت و خیر در محیط دانشگاهی دانست و یادآور شد: انجام امور فرهنگی مستلزم حضور تمامی افراد جامعه دانشگاهی است و بسیج دانشجویی می­تواند با رغبت افزایی دینی و سیاسی ، حضور دانشجویان در جلسات ملی و جماعات مذهبی را پرشورتر نماید.

داریوش جلالی فرمانده بسیج دانشجویی استان سمنان نیز ضمن قدردانی از دانشگاه بنا به وجود تفکر بسیجی در آن بیان کرد : عاشقانه ترین فرازهای برآمده از کلام حضرت امام راحل(ره) در توصیه های برآمده از فرمان آن حضرت، در ایجاد بسیج دانشجویی و طلاب است و طبق نگاه حضرت امام، بسیج باید تمامی مسایل فرهنگی و اعتقادی جامعه را بررسی نماید .

فرمانده بسیج دانشجویی استان سمنان افزود: آشنایی با مأموریت های یکدیگر در محیط دانشگاهی شرط پویایی بسیج بوده و باید اذعان داشت که تقویت شاخص های فرهنگی نیز از وظایف بسیج است. وی همچنین با تأکید بر منویات مقام معظم رهبری ، اشاره کرد: عرصه نبرد در جبهه جنگ نرم گسترده است و باید با تلاش جدی به مبارزه پرداخت و اقدام شایسته نمود.

جلالی با اشاره به فرازی دیگر از فرامین مقام معظم رهبری در موضوع ضرورت مبارزه فراگیر با فتنه ها، گفت:  جوانان افسران جنگ نرم اند و باید در جبهه مبارزه با جنگ نرم حضور فعال و گسترده داشته باشند و بی گمان جوانان سرمایه های نظام و کارگزاران آینده ایران اسلامی اند .

جلالی در خاتمه سخنان خود از همگام وهم سو بودن مسئولین واحد دامغان و برگزارکنندگان اردوی جهادی تقدیر و تشکر کرد و گروه های جهادی دانشگاه آزاداسلامی واحد دامغان را از گروه های موفق اردوهای جهادی دانست .

در این جلسه مدیر حراست دانشگاه آزاد اسلامی در استان سمنان نیز طی بیانات خود توسعه تفکر بسیجی را مستلزم رعایت ارزش مداری دینی قانون گرایی و تعقل محوری دانست و حفظ شاخصه های خدایی بسیج را ضرورتی دانست که همگان ملزم به رعایت آنند .