دکتر حسین عباسپور :دانشجو شاخصه ی توفیقات جامعه پیشرو در تمامی عرصه هاست

دکتر حسین عباسپور در جمع دانشجویان واحد دامغان به مناسبت روز دانشجو:

دانشجو شاخصه ی توفیقات جامعه پیشرو در تمامی عرصه هاست
به مناسبت فرا رسیدن روز دانشجو دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان به همراه تعدادی از اعضای هیئت رییسه واحد در تعدادی از کلاس های درس دانشجویان حاضر شدند و ضمن اهدای گل، با استادان و دانشجویان هم صحبت شدند.
دکتر عباسپور در جمع دانشجویان با تبریک روز دانشجو بیان کرد: ارزش و اعتبار دانشگاه به حضور پر رنگ دانشجو است و شما باید بدانید، نامی را به همراه دارید که حق طلبی و استکبار ستیزی را معرفی می کند. منویات مقام معظم رهبری پیرامون بصیرت دانشجویان و استادان باید همچون چراغی روشنگر راه شما عزیزان باشد و بدانید که بصیرت و اندیشه محوری دانشجو عامل صلابت دانشگاه است .
وی در ادامه، ظرفیت وجودی دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی را تحت مدیریت جناب دکتر میرزاده با طرح های روزآمد و توسعه مدار در عرصه های پژوهشی و فرهنگی، بسیار بی نظیر دانست و بیان کرد: با توجه به وجود این پتانسیل غنی، دانشگاه باید زمینه فعالیت و مشارکت بیشتر دانشجویان را در امور فرهنگی ، آموزشی  و پژوهشی فراهم سازد زیرا تا زمانی که مشارکت همه جانبه دانشجویان را در فعالیت های دانشگاهی نداشته باشیم پیشرفت و توسعه علمی دانشگاه ها میسر نخواهد شد.
عباسپور در ادامه آزادیخواهی و استعمار ستیزی را از ویژگی های شهدای ۱۶ آذر خواند و گفت: دانشجویان باید به تمامی مسائل اطراف خود اشراف داشته باشند و نسبت به حرکات دشمنان که قصد آسیب و نفوذ به کشور، از دریچه دانشگاه دارند، با آگاهی و دانش بیش از پیش واکنش نشان دهند.
عباسپور دانشجو را شاخصه ی توفیقات جامعه پیشرو در تمامی عرصه ها دانست و با اشاره به ضرورت برگزاری کرسی های آزاد اندیشی یادآور شد: در حیطه فرهنگی باید تلاش بیشتری کرد و زمینه های معرفت افزایی را توسعه داد تا دانشجو به عنوان عامل هوشمند رفتار اجتماعی بتواند در تمامی شرایط همراه و همگام جامعه باشد.
رییس واحد دامغان و معاونین ایشان در خاتمه پاسخگوی پرسش های دانشجویان بودند .