دکتر امراللهی در مراسم افتتاح دانشکده داروسازی :واحد دامغان تلاش های قابل اعتنایی داشته

آیین افتتاح دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
در چهاردهمین روز از شهریور ماه ۱۳۹۳ دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی و احد دامغان به عنوان دومین دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی توسط دکتر هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دولت تدبیر و امید افتتاح شد .
دکتر هاشمی در معیت جمع کثیری از مسئولین و مردم و با همراهی دکتر امر اللهی نمانیده تام الاختیار ریاست دانشگاه در هیئت امنای استان سمنان ، دکتر ابطحی رییس مرکز توسعه و ارتقاء سلامت دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر اکبری دبیر شورای آموزش داروسازی و تخصصی وزارت بهداشت، به همراه دکتر شریف زاده، دکتر وطن آرا و دکتر محمدی از شورای مذکور به عنوان بازرس، معاون هماهنگی استان سمنان، مهندس وکیلی استاندار سمنان، دکتر شادنوش رییس دانشگاه علوم پزشکی سمنان، فرماندار، امام جمعه و نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی، روسای ادارات و دانشگاه ها و خبرنگاران، با حضور در مقبره شهیدان گمنام دانشگاه آزاد اسلامی و با ذکر فاتحه با آرمان­های شهدا و امام راحل تجدید میثاق کردند.
مقام عالی وزارت بهداشت، مجتمع آزمایشگاهی دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان را در عطر روحبخش صلوات و با آرزوی توفیق در زمینه پرورش نسل فرهیخته داروسازی افتتاح نمود این مجتمع به مساحت ۲۰۰۰ متر مربع با تجهیزات مدرن آزمایشگاهی و در ۶ فضای مستقل و مرکز تحقیقات دارویی مهیا گردیده است. دکتر هاشمی پس از افتتاح مجتمع به بازدید آزمایشگاه های مجهز پرداخت و از خدمات دانشگاه آزاد اسلامی در تامین تجهیزات داروسازی در آزمایشگاه ها ابراز رضایت کرد و در پاسخ به خبرنگار واحد مرکزی خبر از استان سمنان علت حضور خود را تشویق بخش خصوصی و مشخصاً دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه فضای بهداشت و درمان اعلام نمود.

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی درادامه با حضور در محل دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان این دانشکده را افتتاح و از امکانات و فضاهای آموزشی و پژوهشی این دانشکده بازدید کردند و سپس در جلسه ای که بدین منظور ترتیب داده شده بود شرکت نمود.
دکتر امراللهی نماینده تام الاختیار ریاست عالیه دانشگاه در هیئت امنای استان سمنان نیز در سخنانی تلاش­های مسئولین این واحد دانشگاهی رادر خور اعتنا دانست و بیان کرد : این دانشگاه تلاش قابلی را به منظور ایجاد این دانشکده و رشته داروسازی مصروف داشته و دارای امکانات مناسبی است .
نماینده تام الاختیار ریاست عالیه دانشگاه ضمن سپاسگزاری از تمامی کسانی که به ایجاد این دانشکده کمک نمودند یادآور شد دانشگاه آزاد اسلامی ره آورد نگاه بلند حضرت آیت الله هاشمی و تایید مبارک حضرت امام راحل (ره) است.
دکتر عبدالرحمان رستمیان نماینده مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی سخنران بعدی بود که ضمن تقدیرو تشکر از دکتر هاشمی به دلیل حضور برای دومین بار پیاپی در شهرستان دامغان اعلام داشت : با تدبیر وزیر محترم بهداشت ، طرح جامع نظام سلامت رخ داد که از دکتر هاشمی به خاطر وقوع این رویداد بزرگ تشکر می کنیم زیرا این طرح باعث شد که عدالت اجتماعی تحقق یابد .
دکتر رستمیان همچنین ادامه داد: در کشوری که جایگاهش جایگاه شهدا است هرچقدر کار شود باز هم کم است . واقعاً جای بسی شکرگزاری است که دکتر هاشمی با شهامت در این طرح ورود پیدا کردند و مجلس نیز حمایت کرد و خود شاهد تلاش همکاران حوزه علوم پزشکی برای به سامان رساندن این طرح بودم.
دکتر رستمیان گریز از پایتخت پروری و توجه به شهرستانها را با توجه به ظرفیت های موجود از اصول توزیع متوازن خدمات در سطح جامعه دانست و نمونه بارز آن را ایجاد دانشکده داروسازی در واحد دامغان معرفی نمود . وی اشاره کرد : دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان گروه داروسازی را داراست  امیدواریم سعی شود که صنعت داروسازی با ایجاد این دانشکده ها و رشته ها متحول شود و به همه شاخص های ارتقای این صنعت دست پیدا کنیم .
(ادامه خبر در بخشهای بعدی … )