دومین همایش ملی علوم زیستی، پایان اردیبهشت ماه در واحد دامغان برگزار خواهد شد.

دومین همایش ملی علوم زیستی، پایان اردیبهشت ماه جاری در واحد دامغان برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار آنا، دومین همایش ملی علوم زیستی دانشگاه آزاداسلامی واحد دامغان طی روزهای ۲۹و۳۰ اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۵ در این واحد دانشگاهی برگزار خواهد شد.
دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان ورییس این همایش در مصاحبه با خبرنگار آنا گفت: این همایش با شرکت بیش از ۵۰۰ پژوهشگر در زمینه های علوم زیستی و با حضور اندیشمندان برتر این عرصه از جمله پروفسور احمد مجد چهره ماندگار علوم زیستی کشور در واحد دامغان برگزار خواهد شد .
وی اذعان کرد: با تلاش اعضای کمیته علمی همایش پس از اطلاع رسانی های صورت گرفته بیش از ۸۰۰ مقاله به دبیرخانه دومین همایش ملی علوم زیستی واحد دامغان ارسال شد که طی داوری های صورت گرفته ۵۵۰ مقاله پذیریش نهایی گردید و از این تعداد ۵۰۰ مقاله بصورت پوستر و ۵۰ مقاله بصورت سخنرانی ارائه خواهد شد.
رییس دومین همایش علوم زیستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان بر ارائه رویکردهای نوین مرتبط با علوم زیستی در این همایش تأکید کرد و  گفت: این همایش در محورهای علوم جانوری (سیستماتیک، فیزیولوژی، تکوینی، جنین شناسی)،علوم گیاهی (سیستماتیک، فیزیولوژی، تکوینی، زراعت، باغبانی، جنگلداری)، علوم سلولی و مولکولی، ژنتیک، بیوتکنولوژی، نانوبیوتکنولوژی، میکروبیولوژی، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، بیوشیمی – بیوفیزیک، بیوانفورماتیک، بیولوژی دریا-دام و آبزیان، محیط زیست و حیات وحش، مدیریت محیط زیست، حقوق محیط زیست، حسابداری محیط زیست- مالیات سبز، حسابرسی زیست محیطی و تربیت بدنی و علوم ورزشی، برگزار خواهد شد و از جمله افتخارات این همایش حضور پروفسور احمد مجد چهره ماندگار علوم زیستی کشور است که حضور ایشان بر غنای این همایش می افزاید و امیدواریم پژوهشگران این عرصه با حضور در این همایش بتوانند از فضایل و اندیشه های این اندیشمند بزرگ، در راستای اعتلای دانش خود بهره مند گردند.
عباسپور در ادامه از برگزاری کارگاه ها و نمایشگاه های تخصصی جنبی این همایش خبر داد و گفت: برنامه های متنوعی از جمله برگزاری تورهای گردشگری و کارگاه ها و نمایشگاه های تخصصی پیرامون علوم زیستی، جهت آشنایی بیشتر و به روز رسانی اطلاعات پژوهشگران با این علم برنامه ریزی شده است.