در مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیأت علمی، تیم شاهرودبر سکوی قهرمانی ایستاد

در مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیأت علمی استان سمنان تیم شاهرود بر سکوی قهرمانی ایستاد
مسابقات والیبال کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان با حضور ۳ تیم از واحدهای شاهرود، دامغان و سمنان به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی واحد دامغان پس از استقرار تیمهای شرکت کننده در مجموعه ورزشی بعثت این واحد دانشگاهی، جلسه قرعه کشی مسابقات با حضور مربیان و سرپرستان واحدهای دانشگاهی برگزار شد و طی آن مقرر گردید بازیها بصورت دوره ای و برد ۲ بازی از ۳ بازی برگزار گردد که دیدار ابتدایی را تیمهای سمنان و شاهرود برگزار کردند ودر نهایت تیم واحد شاهرود توانست از سد واحد سمنان عبور کند. در مسابقه فینال نیز تیمهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و شاهرود به مصاف یکدیگر رفتند که پس از یک رقابت پایاپای و نزدیک واحد شاهرود توانست با نتیجه ۲ بر ۱ حریف خود را شکست دهد و عنوان قهرمانی را از آن خود نماید و پس از آن تیمهای واحد دامغان و سمنان نیز در رتبه های دوم و سوم جای گرفتند .
شایان ذکر آنکه تیم قهرمان به مسابقات کشوری والیبال کارکنان واعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی که به میزبانی واحد بوشهر برگزار می گردد، اعزام خواهد شد.