دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان میزبان سوگواران حسینی

عزاداران حسینی در قالب هیأت های مذهبی شهرستان دامغان در سومین روز از ماه محرم مهمان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان بودند.
روابط عمومی واحد دامغان با اعلام این خبر بیان کرد: همچون سنوات گذشته، این واحد دانشگاهی با پیگیری های صورت گرفته از سوی مسئولین واحد و با همکاری بسیج دانشجویی و بسیج کارکنان، میزبان عزاداران سرور و سالار شهیدان، امام حسین(ع) و یاران باوفایش بود .
در پاسداشت حماسه ماندگار عاشورا و با هدف نکوداشت یاد دو شهید عالیقدری که دانشگاه آزاد اسلامی دامغان، متبرک به حضور آسمانی آنان است، در جوار مقبره شهیدان گمنام خود اقدام به برگزاری مراسم سوگواری و عزاداری اباعبدالله الحسین (ع) نمود . در این مراسم باشکوه ، هیأت های مذهبی و عزاداران متعدد از مساجد و تکایای شهرستان دامغان حضور داشتند و اساتید ، کارمندان و دانشجویان این واحد دانشگاهی نیز در قالب گروهی منسجم هیأت های عزاداری را همراهی نمودند . عزاداران با حضور در واحد دامغان و در دست داشتن نمادهای عاشورایی و مداحی مداحان اهل بین عصمت و طهارت(ع) در سوگ امام حسین (ع) و یاران باوفایش گریستند و بر سر و سینه زدند .
دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان نیز در حاشیه این مراسم بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در سالهای اخیر سعی نموده است تا فرهنگ عاشورایی را در بین اساتید ، کارکنان ودانشجویان ترویج نماید . امروز هم با برگزاری مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان در جوار مقبره شهیدان گمنام تلاش نمودیم آثار فرهنگ عاشورا را که همانا از خودگذشتگی و فداکاری است و در روح والای این شهیدان خوشنام تجلی یافته است را در قالب روایات و مرثیه سرایی ها، توسط عالمان دینی و اساتید در محضر جوانان این مرز و بوم تبیین نماییم .
رییس واحد دامغان همچنین بیان کرد : میزبانی شهیدان از افتخاراتی است که موجب سربلندی این واحد دانشگاهی گشته است واز این منظر واحد دامغان به خود می بالد . امیدواریم این گونه حرکتها بتواند در بالابردن و بهبود  ارزشها و باورهای اهالی علم و دانش که از اخلاق و گفتار سیدالشهداء(ع) و اصحاب و فرزندان حضرت نشأت گرفته است، کمک شایان توجه نماید زیرا فرهنگ عاشورا همان زیربنای عقیدتی و فکری است که در امام حسین(ع) و شهدای کربلا و اسرای اهل بیت(ع) بوده وسبب پیدایش آن حماسه و ماندگاری آن قیام شده است.
وی همچنین تأکید کرد : یاد و خاطره قیام امام حسین (ع)و فرهنگ عاشورا هموراه در قلوب مؤمنین و آزادگان جهان باقی خواهد ماند و این واحد دانشگاهی نیز در جهت توسعه و حمایت آموزشی و پژوهشی از زیرساخت های فکری و مولد فرهنگ اصیل بصیرتی عاشورایی، تمامی تلاش خود را به کار خواهد گرفت.