دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان طی سالهای اخیر توسعه کمی و کیفی مناسبی داشته است

آیت الله ترابی امام جمعه دامغان :

رییس و اعضای هیئت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در سومین روز از ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی با امام جمعه ونماینده ولی فقیه درشهرستان دامغان دیدار و گفتگو و با آرمانهای امام خمینی (ره) و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند .

در این نشست صمیمانه دکتر عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ضمن تشکر از زحمات بی دریغ مسئولین شهرستان دامغان و علی الخصوص حضرت آیت الله ترابی امام جمعه محبوب این شهر که در تمامی زمینه های علمی ، آموزشی و فرهنگی پشتیبان و یاریگر این واحد دانشگاهی بوده اند بیان داشت : معمار کبیر انقلاب اسلامی روح عدالت خواهی و عزت طلبی را در قلوب ملت شهید پرور ایران و سایر ملت های آزادیخواه جهان زنده کرد. انقلاب ایران به لحاظ مردمی بودن سرآمد تمامی انقلابهای تاریخ است و مردم کشورهای اسلامی همچون مصر و لبنان از این انقلاب و افکار سیاسی و فرهنگی امام راحل در راه عزت طلبی خود الگو گرفته اند .

رییس واحد دامغان در ادامه به دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان شجره طیبه انقلاب اشاره داشت و بیان کرد : دانشگاه آزاد اسلامی زمانی که نیاز شدید به توسعه آموزش عالی در کشور احساس می شد تأسیس گردید واکنون به این حد از رشد و بالندگی رسیده است که جا دارد در اینجا از کلیه مسئولین کشور که به تعالی وگسترش این مرکز کمک نمودند تقدیر و تشکر نمایم .

در ادامه این نشست آیت الله ترابی امام جمعه دامغان ضمن تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی از روابط نزدیک مسئولین دانشگاه و مردم ومسئولین شهرستان تشکر و بیان کرد: توجه به معنویات یکی از دستاوردهای اساسی جمهوری اسلامی بوده است که رهبر کبیر انقلاب اسلامی نگاهی ویژه به این مقوله فرهنگی داشته است .

امام جمعه دامغان همچنین افزود : دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به تربیت قشر فرهیخته و علمی ایران کمک نموده است در سالهای اخیر رشد چشمگیر و مناسبی از لحاظ کمی و کیفی داشته است که همراهی و همدلی مسئولین این واحد با سایر ارگانها و مسئولین آنها نیز قابل تقدیر است .

آیت الله ترابی در ادامه به وفاق مسئولین در پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: وحدت و همدلی در تمامی سطوح باعث پیشرفت خواهد شد، کما اینکه اکنون با وحدت جوانان دانشگاهی این کشور شاهد دستاوردهای نوینی در زمینه های انرژی صلح آمیز هسته ای و صنعت هوا فضا هستیم .