دامغان میزبان مسابقات شطرنج و پینگ پنگ دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان

واحد دامغان میزبان مسابقات شطرنج و پینگ پنگ دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان
مسابقات پینگ پنگ و شطرنج دانشجویان پسر دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به میزبانی واحد دامغان برگزار شد .
سیدرضا جزءمومنی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در مراسم افتتاحیه و قرعه کشی این دوره از مسابقات با حضور در جمع ورزشکاران، مربیان و سرپرستان واحدهای دانشگاهی استان سمنان، ضمن خیر مقدم به حاضرین از شادروان محمد صوفی آبادی کارمند خدوم معاونت هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان که طی سالهای گذشته به عنوان نماینده معاونت هماهنگی سابق و هیأت امنا در مسابقات ورزشی و فعالیت های دانشجویی فرهنگی مشارکت فعال داشتند و اکنون با کوچ عاشقانه به سرای ابدی، جمع دانشگاهی استان و دانشگاه آزاد اسلامی را داغدار نمودند، یاد کرد و گفت: این دوره از مسابقات استانی را به یاد و خاطر مرحوم صوفی آبادی آغاز خواهیم کرد.
وی در ادامه یادآور شد: توجه به ورزش راهی برای تهذیب نفس و پیشگیری از ناهنجاریهای اجتماعی است. دانشگاه آزاد اسلامی با مستقل نمودن و ایجاد معاونت ورزش و تصدی این سمت توسط دکتر دادگان که از ارکان بزرگ ورزش این مرز و بوم هستند، ثابت کرده است که توجه و اهتمام ویژه ای به مقوله ورزش و علی الخصوص ورزشهای همگانی دارد و مسلما با تفسیر مثل عقل سالم در بدن سالم است، یکی از اصول نخبه پروری و توسعه علم، سلامت جسمانی است که در توجه به ورزش خلاصه می گردد.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان ورزش را راهی جهت خروج از تنش های روزانه زندگی دانست و تأکید کرد : ورزش می تواند راهی برای خروج از افسردگی و تنشهای زیستی که اطراف زندگی ماشینی انسانها را فراگرفته است باشد زیرا هنگام ورزش، تمام فکر و ذهن، مشغول انجام حرکات و اجرای دقیق فنون می شود که این امر باعث می گردد، سلامتی جسم و صلابت روح توأمان بدست آید.
در ادامه مراسم قرعه کشی مسابقات پینگ پنگ و شطرنج دانشجویان پسر واحدهای استان سمنان برگزار شد که مقرر گردید بازیهای پینگ پنگ و شطرنج بصورت دوره ای برگزار گردد.
در پایان این دوره از مسابقات در رشته شطرنج تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با اقتدار به مقام قهرمانی دست یافت و تیم­های سمنان و شاهرود حائز جایگاه دوم و سوم گردیدند .همچنین در رشته پینگ پنگ نیز تیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد سمنان به مقام قهرمانی دست پیداکرد و واحد دامغان نیز دوم شد .
شایان ذکر آنکه ۲۴ ورزشکار در قالب ۴ تیم از واحدهای سمنان، گرمسار، دامغان و شاهرود دراین مسابقات شرکت نمودند.