جلسه هماهنگی ستاد اسکان نوروزی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در واحد دامغان

دکتر واعظی معاون هماهنگی استان سمنان :
دانشگاه آزاد اسلامی رفاه اعضای هیأت علمی و کارکنان را از ضرورت ها دانسته و
توجه ویژه ای به این مقوله دارد .
جلسه هماهنگی ستاد اسکان نوروزی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به میزبانی واحد دامغان برگزار شد . در این جلسه که غلامحسن واعظی معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان، سید حسین شریعت مدیر امور اداری ومسئول ستاد اسکان نوروزی استان و مسئولین ستادهای اسکان نوروزی واحدهای دانشگاهی حضور داشتند، پیرامون مقوله اسکان نوروزی کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی در واحدهای استان سمنان بحث و تبادل نظر شد.
معاون هماهنگی استان سمنان در این جلسه با اشاره به اینکه در آستانه بهار و فرارسیدن ایام نوروز هستیم، تأکید کرد که طبق سنوات گذشته بایستی با تمامی امکانات به خدمت رسانی به پرسنل خدوم دانشگاه آزاد اسلامی بپردازیم زیرا دانشگاه آزاد اسلامی رفاه اعضای هیأت علمی و کارکنان را از ضرورت ها دانسته و توجه ویژه ای به این مقوله دارد.
واعظی در ادامه با تأکید بر اینکه منابع انسانی مهمترین دارایی سازمانها هستند، بیان کرد: در حوزه منابع انسانی، دانشگاه آزاد اسلامی سیاست‌ها و اقدامات ویژه و هدفمندی را پیش رو قرار داده است که این سیاست ها به منظور رفاه بیشتر و کاهش دغدغه های پرسنل خدوم این شجره طیبه برنامه ریزی گردیده است. وی ادامه داد: توجه به رفاه کارکنان یکی از عوامل انگیزشی به شمار می آید و در مقوله اسکان نوروزی کلیه واحدهای دانشگاهی ضمن اطلاع رسانی به موقع بایستی تمامی امکانات خود را با عنایت به بخشنامه های اسکان نوروزی سازمان مرکزی ، جهت ارائه خدمات بهتر به کار گیرند.
در ادامه این جلسه شریعت دبیر کمیته بیمه و رفاه و مسول ستاد اسکان نوروزی استان سمنان، گزارشی از نشست مسئولین ستادهای اسکان نوروزی سراسر کشور که در تاریخ ۱۹/۱۱/۹۳ در محل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده بود را ارائه کرد. وی سپس با اشاره به تأکیدات ریاست محترم عالی دانشگاه مبنی بر اهتمام ویژه به توسعه و تعالی امور رفاهی کارکنان و اعضای محترم هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تشکیل ستاد اسکان نوروزی  در سطح دانشگاه جهت فراهم نمودن مقدمات، تمهیدات و تسهیلات لازم بمنظور رفاه حال همکاران محترم در ایام نوروز را یک ضرورت مهم قلمداد کرد

وی در این راستا خواستار برنامه ریزی دقیق و استفاده از حداکثر توان و ظرفیت ممکن در سطح واحدها و مراکز آموزشی استان سمنان جهت ایجاد تسهیلات، امکانات و تجهیزات مورد لزوم همکاران در ایام نوروز شد. مسئول ستاد اسکان نوروزی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در ادامه نکاتی درباره تکریم مناسب همکاران، اطلاع رسانی و نیز رعایت نکات بهداشتی و ایمنی در ایام نوروز را ارائه و ضمن مرور مجدد بخشنامه تشکیل ستاد اسکان نوروزی در سال ۹۴، خواستار اجرای دقیق مفاد این دستورالعمل در سطح واحدها و مراکز آموزشی استان سمنان شد. در پایان مسئولین ستادهای اسکان نوروزی واحدهای دانشگاهی استان سمنان، نظرات و پیشنهادات خود را جهت ارائه خدمات بهتر به همکاران محترم در ایام نوروز را ارائه که در این راستا تصمیماتی اتخاذ گردید.