جلسه مشترک شورای تأمین و کمیسیون دانشجویی در واحد دامغان

برگزاری جلسه مشترک شورای تأمین و کمیسیون دانشجویی شهرستان در واحد دامغان

نشست مشترک شورای تأمین و کمیسیون دانشجویی شهرستان دامغان در دانشگاه آزاد اسلامی دامغان برگزار شد. در ابتدای این جلسه، دکتر حسین عباسپور «رئیس واحد دامغان» در سخنانی با تبریک دهه مبارک فجر و یوم ا… ۲۲ بهمن، دانشگاه آزاد اسلامی را از ثمرات ارزشمند انقلاب و در شمار مهمترین دستاوردهای علمی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی دانست و افزود: از برکات کمک یک میلیون تومانی حضرت امام خمینی (ره) به مؤسسان دانشگاه آزاد اسلامی، سنگ بنای حرکتی تاریخی در پیشبرد اهداف آموزشی انقلاب اسلامی، نهاده شد. وی خاطرنشان نمود: واحد دامغان نیز که از واحدهای قدیمی و فعال دانشگاه است، در طول عمر خویش، رشد بسیار خوبی یافته و بویژه طیّ پنج سال اخیر، این توسعه همه جانبه، شتابی مضاعف دارد.
در ادامه، مهندس مرتضی علی آبادی «فرماندار دامغان» ضمن تبریک ایام ا… دهه فجر و گرامیداشت یاد و خاطره امام راحل عظیم الشأن (رض) و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، گفت: لازمه شکرگزاری مسئولان از نعمت استقرار نظام جمهوری اسلامی، خدمت خالصانه و بی وقفه به مردم است.
وی با قدردانی از تلاش مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در ایجاد بسترهای مناسب برای توسعه روزافزون آموزش عالی در شهرستان، بر حمایت از تداوم این تلاشهای مجدّانه تاکید کرد و اضافه نمود: در مباحث فرهنگی؛ تعلیم و تربیت، لازم و ملزوم یکدیگرند و باید نقش این دو را در گسترش فعالیت های دانشگاهی، مورد توجه جدّی قرار داد. لازم به ذکر است که در این جلسه مشترک، اعضای شورای تأمین، مسئولان دفاتر نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، رؤسا و معاونان مراکز آموزش عالی شهرستان دامغان، حضور داشتند.