جلسه مدیران و کارشناسان حراست واحدهای دانشگاهی استان سمنان در واحد دامغان

جلسه حراست واحدهای دانشگاهی استان سمنان با حضور مدیران ، کارشناسان و مسئولان حفاظت فیزیکی دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان به میزبانی واحد دامغان برگزار شد .
محمد دهقان طزره نماینده مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در استان سمنان با حضوردر جمع مدیران و کارشناسان حراست واحدهای دانشگاهی استان سمنان ضمن خیرمقدم بیان داشت :تهدیدها و هجمه های دشمنان داخلی و خارجی هر روز با عناوین جدید به مراکز فرهنگی و پایگاه های دانشجویی جلوه گر می شود، لذا مدیران حراست مراکز دانشگاهی وظیفه خطیری در مقابله با این تهدیدها ایفا می نمایند .
وی تأکید کرد حراست فیزیکی تنها را مقابله با این هجمه ها نیست بلکه باید ضمن حمایت از فعالیتهای قانونمند علمی، فرهنگی و سیاسی بر اساس آیین نامه ها و دستورالعملها با شفاف سازی و آگاهی بخشی در بین اساتید ، کارکنان و دانشجویان با استفاده از علم ، تخصص ،درایت و روشن بینی مطلوب از بروز حوادث ناگوار جلوگیری کرد.
 نماینده مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی در استان سمنان همچنین بیان کرد : اساتید با روشن فکری و بینش صحیح سهم بزرگی در خاموشی فتنه ها دارند لذا بایستی مسئولان حراست دانشگاه ها طی جلسات متعدد و دعوت از اساتیدی که در زمینه حفاظت اطلاعات و مسائل روز جهان اطلاعات کافی دارند در غنی سازی دانش اعضای هیأت علمی و اساتید کوشا باشند .
وی همچنین به برخی از شرح وظایف مسئولان حراست شامل حفاظت پرسنلی، حفاظت فیزیکی، حفاظت اسناد، حفاظت it اشاره کرد و گفت : بایستی در این خصوص نقش هشدار دهنده ، پیشگیری کننده، اصلاح کننده یا درمان کننده  و در نهایت امر نقش جداکننده از سیستم داشته باشیم.
همچنین لازم به ذکر است در این جلسه کارشناس حراست کل استان سمنان در خصوص فرقه ها و مذاهب انحرافی در کشور و بویژه دانشگاه ها به بحث و تبالدل نظر پرداخته و مسئولین حفاظت فیزیکی واحدها نیز تجربیات خود را با یکدیگر به اشتراک گذاشتند.