جشن "آفتاب مهر" در واحد دامغان

جشن توجیهی دانشجویان جدیدالورود دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با عنوان "آفتاب مهر" به منظور آشنایی بیشتر این دانشجویان با این واحد دانشگاهی و فعالیت های تخصصی حوزه های داخلی دانشگاه و بویژه آشنایی با فعالیت ها و توفیقات فرهنگی سال اخیر، در تالار خوارزمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.
در این جلسه که به همت حوزه معاونت دانشجویی- فرهنگی و با مشارکت سایر حوزه های اجرایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حضور معاونین و مدیران دانشگاه در جمع پرشور دانشجویان ورودی جدید و با هدف ارتقای سطح آگاهی دانشجویان با فرآیندهای آموزشی، پژوهشی، دانشجویی- فرهنگی و اداری و مالی برگزار گردید، سید ضا جزءمومنی معاون دانشجویی- فرهنگی واحد ضمن خیر مقدم بیان کرد: این واحد دانشگاهی در سال ۱۳۶۴ فعالیت خویش را آغاز نموده و مفتخر است که توانسته در توسعه علوم و فنون و تربیت جوانانی خلاق و صاحب نظر در جامعه نقش بسزایی داشته باشد. در این دانشگاه همواره فضایی صمیمی و دوستانه بین دانشجویان، کارکنان و استادان برقرار بوده و علاوه بر ارتقای فعالیت های آموزشی و پژهشی، با تأمین زیرساختهای خدماتی دانشجویی، فرهنگی و رفاهی توانسته است فضایی مطلوب را برای ادامه تحصیل جوانان این مرز و بوم ایجاد نماید.
جزءمومنی همچنین بر همکاری دوسویه دانشجویان و دانشگاه تأکید کرد و ادامه داد: دوران دانشجویی فصلی نو برای بالندگی و رشد و بلوغ فکری و اجتماعی در زندگی دانشجویان است آنان در این دوران فرصت می یابند که خوب ببینند، خوب بشنوند و تصمیم گیری صحیح نسبت به آینده خویش داشته باشند. با این نگرش و بصیرتی که در دانشگاه ها ایجاد می شود دانشجویان همانند سربازانی آگاه در کنار استادان که به تعبیر مقام معظم رهبری فرماندهی جنگ نرم را به عهده دارند، می توانند در فتح قله های رفیع علم و دانش جهان و عدم وابستگی ایران به سایر کشورهای جهان سهمی بی بدیل داشته باشند.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان در ادامه صحبت های خود به تشریح فعالیت های حوزه دانشجویی و فرهنگی از جمله: دفتر مشاوره، کلینیک مشاوره و سلامت، نظام وظیفه، نقل و انتقالات، فارغ التحصیلان، کانونهای فرهنگی دانشجویی، تشکلهای اسلامی سیاسی، ستاد اقامه نماز و … پرداخت.
در ادامه این جلسه نعمت الله نعمتی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ضمن خیرمقدم به دانشجویان ورودی جدید بیان کرد: اولین حوزه ای که دانشجویان با آن رابطه ای مستقیم و تنگاتنگ دارند حوزه آموزش است و لذا با عنایت به اینکه بیش از ۷۵% دانشجویان این واحد دانشگاه در مقطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند این رابطه با حوزه آموزش و پژوهش نقش پررنگ تری به خود می گیرد. در این حوزه سعی شده است که با بکارگیری نیروی متخصص و توانمند و امکانات بدیع و به روز، کیفی سازی آموزشی صورت پذیرد تا دانشجویان بتوانند با آخرین متد روز به تحصیل و تذهیب نفس بپردازند.
همچنین بهاره کاشفی سرپرست حوزه پژوهش و فن آوری و حجت الاسلام اسماعیلی مدیر فرهنگی و سعید میرزاده رییس صندوق رفاه دانشجویان در کنار سایر اعضای هیأت رییسه واحد دامغان به تشریح فعالیت های حوزه خویش پرداختند و دانشجویان جدید الورود را به سمت فضاهای خدمت رسانی راهنمایی نمودند.
در بخش دیگری از مراسم کلیپ توصیه های آیت الله ترابی امام جمعه دامغان خطاب در به دانشجویان پخش شد که در آن از دانشجویان درخواست شد همزمان با تحصیل به حفظ شئون انسانی بپردازند و به ازدواج های کم هزینه نیز فکر کنند زیرا در اسلام انجام همزمان امور خیر با هم منافاتی ندارد و مسلما ازدوج های به موقع می تواند دامنه توفیقات دانشجویان را افزایش دهد .
علاوه بر توضیحات مدیر فرهنگی ، کلیپ توفیقات فرهنگی در مسابقات قرآن و عترت(ع) و جشنواره هنر و ادبیات دینی و پژوهشی پخش گردید که با استقبال دانشجویان همراه بود .
شایان ذکر آنکه این جلسه با برنامه های شاد و متنوعی همراه بود که مورد استقبال دانشجویان ورودی جدید قرار گرفت و اداره فرهنگ اسلامی نیز با برگ توضیحات و ثبت نام مسابقات و اداره راهنمایی و مشاوره با توزیع ماهنامه سلامت شماره ۶۶ ویژه ورودی های جدید همراهی نمودند.