جامعه نیازمند ترویج اندیشه ی امر به معروف و نهی از منکر است

حجت الاسلام راییجی مدرس دوره امر به معرو ف و نهی از منکر در واحد دامغان:

جامعه نیازمند  ترویج اندیشه­ی امر به معروف و نهی از منکر است
در ایام سوگواری ماه محرم یک دوره کارگاه آموزشی " پیش درآمدی در آشنایی با امر به معروف و نهی از منکر" در قالب ساعت فرهنگی ویژه کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در مسجد الغدیر این واحد دانشگاهی برگزار شد.
سید رضا جزءمومنی معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان ضمن اعلام این خبر گفت:  استادان و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان طبق یک سنت سنواتی در دهه اول محرم الحرام در ابتدای ساعت کاری، روزانه پس از برگزاری آیین ویژه زیارت عاشورا و نوحه سرایی مداحان و ذاکران اهل بیت(ع) در ماتم و سوگواری بر حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و یاران با وفایش با دلی آکنده از عشق به ساحت حضرت به اقامه عزا می پردازند و از  اطعام حسینی که از محل نذورات همکاران تهیه می گردد بهره مند می شوند.
معاون دانشجویی فرهنگی واحد دامغان همچنین افزود: بنا به تخصیص و تعیین ساعت فرهنگی در حوزه معاونت دانشجویی، فرهنگی سازمان مرکزی به منظور غنی سازی و آشنایی بیشتر کارکنان با شاخصه ها و زیرساخت های توسعه فرهنگی مبتنی بر ابزار هنر و اندیشه، بر آن شدیم در اولین اقدام در استفاده اصولی از ساعت فرهنگی، کارگاهی با عنوان
" آشنایی با امر به معروف و نهی از منکر" برگزار نموده و در آن اساس و پیام قیام عاشورا که همانا امر به معروف و نهی از منکر است را معرفی نماییم.
در این راستا فرصت ورزشی – نمایش فیلم – نمایشنامه خوانی و برگزاری مسابقات فرهنگی نیز طراحی شده و به مرور اجرایی خواهد شد.
حجت الاسلام رائیجی مدرس این دوره فرهنگی نیز پیرامون برگزاری این کارگاه بیان داشت: اسلام ملاک وحدت در جامعه اسلامی را ایمان به خدا می‌داند و از ‌این‌روی بر افرادی که با این ملاک در جامعه حضور دارند، به گونه­ای خاص حساس است  .این حساسیت به ‌قدری است که هر فرد را در برابر افراد دیگر مسئول قرار داده تا همگان به نقشی که در تشکیل جامعه دارند توجه کنند و به این وحدت خدشه وارد نشود.
اکنون با توجه به خدعه و نیرنگ حاصل از ظهور فرقه های جدید و عدم وجود آگاهی نزد جوانان، جامعه نیازمند ترویج اندیشه امر به معروف و نهی از منکر است. فلذا امیدواریم با برگزاری این قبیل کارگاه ها و دوره های آموزشی که از طرح چهره به چهره نیز استفاده می شود بتوانیم در اعتلای این هدف مهم قیام عاشورا در بین جوانان گام ارزشمندتری برداریم .
دوره های آموزشی فرهنگی با مساعدت حوزه معاونت اداری  مالی و با تدبیر و تلاش دفتر آموزش ضمن خدمت واحد دامغان ساماندهی می شود و در حال حاضر دوره های آشنایی با حقوق خانواده و آشنایی با مواد مخدر ، اعتیاد و پی آمدهای آن در حال اجراست.