ثبت نام رشته‌های با آزمون کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ثبت نام رشته‌های با آزمون کارشناسی ناپیوسته از ساعت ۱۱ صبح امروز شنبه ۲۵ مردادماه آغاز شد و تا روز شنبه اول شهریورماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علوی فاضل در ادامه افزود: داوطلبان شرکت کننده در آزمون کارشناسی ناپیوسته سال ۹۳ سازمان سنجش و آموزش کشور می‌توانند با مراجعه به سایت www.azmoon.org نسبت به انتخاب رشته خود اقدام کنند.

معاون سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه هر داوطلب می‌تواند متناسب با کد رشته امتحانی خود در آزمون، ۱۰ رشته/ محل را انتخاب و در سایت ثبت نام کند، تأکید کرد: از میان ۳۴۱۹ رشته / محل مقطع کارشناسی ناپیوسته، پذیرش دانشجو تنها در ۴۰ رشته / محل با آزمون انجام می شود و ثبت نام در ۳۳۷۹ رشته / محل بدون آزمون این مقطع از ۲۱ مردادماه، در پایگاه ثبت نام الکترونیکی به آدرس www.azmoon.org آغاز شده است و تا اول شهریورماه ادامه خواهد داشت.

وی در ادامه توصیه کرد: با توجه به اینکه تنها در تعداد معدودی از رشته ها پذیرش به صورت با آزمون است، داوطلبان لازم است پس از مطالعه دفترچه انتخاب رشته و اطلاع از رشته محل های موجود نسبت به خرید کارت اعتباری انتخاب رشته اقدام نمایند.

علوی فاضل در پاسخ به این سوال که آیا آزمون شامل همه رشته ها می شود، گفت: رشته هایی که در مقطع کارشناسی ناپیوسته پذیرش آنها در برخی از محل های دانشگاهی به صورت با آزمون خواهد بود، شامل: اتاق عمل، ساخت پروتز دندانی، مامایی، علوم آزمایشگاهی، بهداشت عمومی، مهندسی بهداشت محیط، هوشبری، علمی کاربردی حسابداری، مهندسی تکنولوژی الکترونیک، مهندسی تکنولوژی برق-قدرت، مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر، علمی کاربردی معماری است.

وی در پـایـان تـوصـیـه کـرد: داوطـلـبان مـی تـواننـد در صـورت مـواجـه شـدن بـا هـر سـؤال یـا ابهـامـی بـه سـایت www.azmoon.org و www.pubr-azmoon.com مراجعه کنند تا کارشناسان مرکز در اسرع وقت به آنها پاسخ گویند.