ثبت نام دومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی لقمان حکیم

جزئیات ثبت نام در دومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی لقمان حکیم/  فرصت ثبت نام تا ابتدای مرداد ماه

ثبت نام در دومین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (لقمان حکیم) هفته گذشته به صورت الکترونیکی آغاز به کار کرد. این جشنواره که در هفته اول شهریور ماه در چهار محور پژوهش، آموزش، خدمات سلامت و دانش آموختگان مصادف با روز پزشک و داروساز برای دومین سال متوالی توسط حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تقدیر از برترین های محورهای مذکور در این دانشگاه برگزار می شود. گفت و گویی با دکتر سید ناصر استاد، رئیس مرکز توسعه پژوهش، فناوری و نوآوری علوم پزشکی و رئیس شورای نظارتی و اجرایی جشنواره به منظور آگاهی از جزئیات بیشتر صورت گرفت:
  • مختصری درباره جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (لقمان حکیم) توضیح دهید و بفرمایید هدف از برگزاری این جشنواره چیست؟
از اهداف اصلی هر دانشگاهی، ایجاد شرایطی است تا امکان رشد و بالندگی اعضای هیات علمی و دانشجویان به عنوان دو محور اصلی فراهم شود؛ برگزاری جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی (لقمان حکیم)، فرصتی را ایجاد می کند تا تلاشهای فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و ارائه خدمات سلامت اعضای هیات علمی ارج نهاده شود.
اولین جشنواره علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی در تاریخ ۳ شهریور ۱۳۹۳ در سالن بیمارستان فرهیختگان با حضور رئیس محترم هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی جناب حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی برگزار شد و امسال نیز حوزه پزشکی، دومین دوره جشنواره را به میزبانی واحد علوم دارویی برگزار می کند که از این پس نیز به تناوب واحدهای دارای رشته های علوم پزشکی، مجری برگزار کننده آن خواهند بود.
  • محورهای دومین جشنواره لقمان حکیم را لطفا بفرمایید؟
دومین جشنواره لقمان حکیم در ۴ محور پژوهش، آموزش، سلامت و دانشجویی برگزار می شود که هرکدام دارای حیطه های مختلفی هستند. محقق برتر، مقاله برتر، ابداع و اختراع، کتاب برتر، مراکز تحقیقاتی نمونه و نشریه برتر از حیطه های محور پژهش هستند؛ محور آموزش شامل معلم برتر، دانش پژوهی، و گروه آموزشی برتر؛ محور خدمات سلامت شامل اعتلای سلامت و توسعه فضای آموزشی، پژوهشی ودرمانی در حوزه علوم پزشکی و  محور دانشجویی هم شامل دانش آموخته برتر است.
  • چه افرادی می توانند در این جشنواره شرکت کنند؟ از چه طریق ؟
شرکت در جشنواره ویژه اساتید و دانشجویانی است که در حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاداسلامی به تدریس یا تحصیل مشغولند. ثبت نام و ارسال مدارک به صورت الکترونیکی است و متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت jashnvareh.med.iau.ir  ثبت نام و مدارک خود را ارسال نمایند.
  •  «اساتید و دانشجویان حوزه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی» می فرمایید دقیقا شامل چه کسانی می شود؟
امسال در هر حیطه، در چهار شاخه اصلی علوم پزشکی، علوم دندانی، علوم دارویی و علوم پایه امکان ثبت نام وجود دارد.
شاخه علوم پزشکی شامل رشته های (پزشکی، پرستاری، مامایی و پیراپزشکی، بهداشت، مهندسی پزشکی، مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی و)؛ شاخه علوم دندانی شامل رشته های (دندانپزشکی و کلیه تخصص های دندانپزشکی)؛ شاخه علوم دارویی شامل رشته های (داروسازی، سم شناسی، نانو فناوری پزشکی، نظارت بر امور دارویی، شیمی دارویی، مدیریت و اقتصاد دارو و کلیه رشته های  تخصصی  داروسازی.؛ شاخه علوم پایه شامل رشته های (آناتومی، بافت شناسی، بیوشیمی، بیوفیزیک، میکروبیولوژی، ژنتیک، تغذیه، علوم سلولی و ملکولی سایر موارد ) است.

• شرایط ثبت نام چگونه هست؟
متقاضیان می توانند در تمام محورهای جشنواره شرکت کنند اما در هر محور فقط  در یک حیطه حق انتخاب وجود دارد. در مواردی هم که به تاییدیه رئیس واحد نیاز هست برای مثال شاخص های کیفی باید تاییدیه ارسال گردد.  نکته دیگر، برگزیدگان جشنواره سال گذشته، مجاز به شرکت در همان حیطه نمی­باشند. همچنین در اسناد ارسالی، آدرس دانشگاه آزاد اسلامی می بایست وجود داشته باشد، در غیر این صورت به طور اتوماتیک حذف می­گردد .

• روند بررسی مدارک ارسالی به چه صورت خواهد بود؟
پس از ارسال مدارک براساس فرمهای طراحی شده توسط فرد متقاضی، مدارک در هر یک از حیطه­ها براساس شاخص مربوطه امتیاز بندی شده و در نهایت با نظر داوران، افراد برگزیده انتخاب می شوند. به منظور داوری مدارک ارسالی چهار کمیته داوری متشکل از اعضای هیات علمی برجسته در حوزه علوم پزشکی باتخصص­های مرتبط که هر کمیته دارای یک نفر به عنوان دبیر کمیته می باشد، تشکیل شده که این اعضا هم از دانشگاه آزاد اسلامی و هم از دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور انتخاب شدند.
  • اگر نکته و مطلبی هست بفرمایید؟
اگر افراد سوالی یا مشکلی داشتند می توانند با دبیرخانه مرکزی این جشنواره واقع در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی با شماره تلفن  47351519(021) و یا با دبیرخانه اجرایی در واحد علوم دارویی تهران با شماره ۲۲۶۴۰۶۳۳(۰۲۱)  تماس گیرند.
  • به عنوان سوال آخر تا چه زمانی افراد فرصت ثبت نام دارند؟
زمان ثبت نام از چند روز پیش یعنی ابتدای تیر ماه شروع شده و مدت زمان آن به مدت یک ماه می باشد.