تیم بسیج کارکنان واحد دامغان قهرمان بلامنازع مسابقات والیبال جام دهه فجر و اجلاسیه

تیم والیبال بسیج کارکنان واحد دامغان  قهرمان بلامنازع مسابقات جام دهه فجر و
اجلاسیه شهدای دامغان شد
آخرین روز از مسابقات والیبال پایگاه های بسیج ادارات شهرستان دامغان که به مناسبت گرامیداشت دهه فجر و اجلاسیه شهدای دامغان و به میزبانی پایگاه بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد ، با معرفی تیم قهرمان و برتری مطلق تیم میزبان در این دوره از مسابقات پایان یافت.
در دیدار نهایی این مسابقات تیم های پایگاه بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان و بسیج کارکنان دانشگاه دامغان به مصاف یکدیگر رفتند که در پایان، تیم بسیج الغدیر دانشگاه آزاد اسلامی توانست با نتیجه ۲ بر صفر حریف خود را شکست داده و بر سکوی قهرمانی این مسابقات بایستد.
تیم بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان توانست بدون شکست این دوره از مسابقات را به پایان برساند و در این مسیر از سد حریفانی چون بسیج  زندانها، راه آهن ، رسانه و نهایتاً دانشگاه دامغان عبور کرده و به مقام قهرمانی دست یافت. نکته درخور توجه اینکه نماینده دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تمامی بازی های خود را با نتیجه ۲بر صفر و بدون حتی یک شکست پایان داد.
پس از تیم بسیج کارکنان واحد دامغان ، تیم بسیج کارکنان دانشگاه دامغان و بسیج رسانه به ترتیب مقامهای دوم و سوم را از آن خود کردند.
معاون دانشجویی واحد دامغان با پاسداشت ایام مبارک فجر انقلاب اسلامی به آثار این سری از مسابقات در تامین نشاط و وفاق و دوستی های پرسنل بسیجی سازمان ها اشاره کرد و با قدردانی از بسیج ناحیه مقاومت دامغان گفت: این مسابقات در دو دوره مقدماتی و نهایی و  با حضور ۹ تیم از پایگاه های بسیج صدا و سیما(رسانه)، فرمانداری، شهرداری، اداره زندانها، راه آهن، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، شرکت گاز، دانشگاه رسول اکرم(ص) و دانشگاه دامغان و در قالب سه گروه سه تیمی با نام های استقلال ، آزادی و جمهوری برگزار شد و تیم های اول تا سوم نیز جوایز تعیینی در این دوره را دریافت نمودند.