تجدید میثاق کارکنان بسیجی واحددامغان با شهدای انقلاب اسلامی

به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج اعضای پایگاه بسیج الغدیر کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حضور در گلزار شهدای شهر کلاته و دامغان با آرمانهای امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.
هادی ناظمی فرمانده پایگاه بسیج الغدیر کارکنان واحد دامغان با اعلام این خبر بیان کرد: هفته بسیج فرصتی مغتنم جهت یادآوری، بزرگداشت و تبیین ارزشهای انقلاب اسلامی و هشت سال جنگ تحمیلی است. همان گونه مقام معظم رهبری فرمودند این نکته باید توسط همگان درک گردد که: بسیج، عبارت از مجموعه‌ای است که در آن، پاکترین انسانها، فداکارترین و آماده‌به‌کارترین جوانان کشور، در راه اهداف عالی این ملت و برای به کمال رساندن و به خوشبختی نائل کردنِ این کشور، جمع شده‌اند.
فرمانده پایگاه بسیج الغدیر کارکنان واحد دامغان در ادامه صحبتهای خود به برنامه های متعدد این پایگاه در هفته بسیج اشاره کرد و بیان داشت: جلسه های کرسی آزاد اندیشی، نشست حلقه های صالحین، مسابقات ورزشی، کوهنوری، سخنرانی های تخصصی پیرامون جایگاه وارزشهای دفاع مقدس و اردوهای فرهنگی تفریحی بسیجیان، بخشی از برنامه های پیش روی این پایگاه در هفته بسیج است .
وی همچنین به ایمان و اعتقاد توأم با بصیرت بسیجیان در صحنه های مختلف انقلاب اسلامی و مقابله با دشمنان اشاره کرد و افزود: امروزه دشمنان با فتنه های متعدد قصد تخریب مرزهای اعتقادی و تفکر جوانان انقلابی این کشور را دارند که بسیجیان با هوشیاری و بصیرت در ناکام گذاشتن این فتنه ها سهمی ویژه داشته اند. ناظمی در پایان صحبتهای خود به عضویت ۹۵درصدی کارکنان واحد دامغان در پایگاه بسیج الغدیر کارکنان این واحد دانشگاهی اشاره و خاطرنشان کرد که در این واحد دانشگاهی پایگاه های مقاومت بسیج دانشجویی، بسیج اساتید و بسیج کارکنان با یکدلی و یکپارچگی زایدالوصفی همواره بدون هیچ گونه موازی کاری در راستای تبین ارزشهای انقلاب اسلامی فعالیت می نمایند.
کارکنان بسیجی واحد دامغان پس از میثاق با شهدا در اقدامی خداپسندانه با حضور در پایگاه انتقال خون شهرستان دامغان با اهدای خون خود سهمی ناچیز در احیای زندگی بیماران نیازمند داشتند.