بیستمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان

واحد دامغان میزبان بیستمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان
بیستمین دوره مسابقات قرآن عترت شفاهی ویژه دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در دو بخش برادران و خواهران به میزبانی واحد دامغان انجام شد .
این دوره از مسابقات طی یک روز و در دو نوبت صبح و بعد از ظهر در دو حوزه­ی مسجدالغدیر و تالار خوارزمی  برگزار شد که ۷۰ نفر از برادران و خواهران با قرائت آیات دلنشین حق، در فضایی روحانی پیرامون بخشهای اذان واقامه، قرائت ترتیل، تحقیق ، حفظ ۵و۱۰و۲۰و۳۰ جزء  قرآن کریم با یکدیگر به رقابت پرداختند .
در پایان پس از داوری داوران ملی قرآن و عترت ، ۲۶ نفر در رشته های تحقیق، ترتیل، اذان و حفظ قرآن کریم در بخشهای دانشجویی، اساتید و کارکنان حائز مقامهای برتر شدند و به مسابقات کشوری راه یافتند .
شایان ذکر است که واحد دامغان ، شاهرود و سمنان به ترتیب۸،۱۴ و ۴ شرکت کننده­ ی برتر، عنوان های اول تا سوم شرکت کننده های برتر را به خود اختصاص دادند.