بزرگداشت هفته دفاع مقدس و پاسداشت شهدا منا در واحد دامغان

به همت حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی و با تلاش مجمع بسیج واحد دامغان مجلس بزرگداشت هفته دفاع مقدس و پاسداشت شهدا منا در سومین روز عزای عمومی در محل مسجد الغدیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار گردید .

در این مراسم که  با حضور دانشجویان ، تعدادی از استادان و جمعی از پرسنل دانشگاه برگزار شد قاریان به تلاوت آیات رحمانی وحی پرداختند و در ادامه ضمن بهره یافتن از مداحی و ذکر مصائب اهل بیت (ع) ، جمعیت حاضر بر مقبره شهیدان گمنام دانشگاه حاضر شدند و با اهدا گل ، یاد و خاطره شهیدان  را گرامی داشتند.

در این روز هیات مذهبی بیت العباس (ع) دانشگاه نیز برنامه های مذهبی مربوط به سوگواری محرم را تدوین و ارائه نمود و بسیج دانشجویی، بسیج الغدیر کارکنان و بسیج اساتید نیز در حضوری صمیمی در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس و سوگواری بر شهدا منا حاضر شدند.

رییس واحد دامغان در حاشیه مراسم یادآور شد: واحد دامغان به حضور دو شهید گمنام مباهات دارد و خدای را شاکر است که همواره با رویت مقبره نورانی ایشان یاد و خاطر هشت سال مقاومت جانانه و غیرتمندانه شهیدان و ایثارگران را مرور می نماید .

حسین عباسپور همچنین با اشاره به فاجعه انسانی در منا با طلب غفران و رحمت الهی بر شهدا منا و طلب شکیبایی برای خانواده های ایشان گفت : وظیفه انسانی است تا با برگزاری مراسم سوگواری همزمان با اعلام عزای عمومی توسط رهبر معظم انقلاب با بازماندگان این حادثه اعلام همدردی نماییم .