برگزاری چهارمین دوره طرح فرهنگی رمضان بهار قرآن در واحد دامغان

یک دوره کارگاه آموزشی" آشنایی با تفسیر قرآن کریم (تفسیر سوره الحدید) "در قالب چهارمین دوره طرح فرهنگی رمضان بهار قرآن در مسجد الغدیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد .
حجت الاسلام والمسلمین اسماعیلی کریزی رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد دامغان و مدرس دوره تفسیر سوره الحدید طی مصاحبه با خبرنگار آنا بیان کرد: (رمضان) در لغت از (رمضاء) به معناى شدت حرارت گرفته شده و به معناى سوزانیدن مى باشد. چون در این ماه گناهان انسان بخشیده مى شود، به این ماه مبارک رمضان گفته اند. قرآن کریم در ماه مبارک رمضان نازل شده و تلاوت آیات آن در این ماه فضیلت بسیارى دارد، در روایات اسلامى، از ماه رمضان به عنوان بهار قرآن یاد شده است; چنان که حضرت امام باقر(علیه السلام)مى فرماید: هر چیزى بهارى دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.
رییس دفتر فرهنگ اسلامی واحد دامغان همچنین ادامه داد: نظر به ثواب قرائت قرآن در این ماه عزیز، اعضای هئیت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان طی ماه مبارک رمضان پس از اقامه نماز ظهر و عصر به تلاوت آیات نور در محفل انس با قرآن می پردازند و در پی آن نیز در قالب بخشنامه فرهنگی طرح رمضان بهار قران با کارگاه تفسیر سوره الحدید در خدمت همکاران محترم هستیم .
اسماعیلی در خاتمه صحبتهای خود پیرامون فضیلت و خواص قرائت سوره الحدید گفت: در رابطه با ثواب قرائت این سوره همین بس که در سخنی از امام صادق علیه السلام آمده است: هر کس سوره الحدید و مجادله را در نمازهای واجب خود بخواند و بر انجام آن مداومت کند، خداوند او را تا زمان مرگش هرگز عذاب نمی کند و نه خودش و نه خانواده اش هیچ گونه بدی، نمی بیند و هیچ فقر و نیاز شدیدی به او نمی رسد
.