برگزاری همایش ملی علوم زیستی در واحد دامغان

فردا به میزبانی واحد دامغان برگزار می شود:
همایش ملّی علوم زیستی با حضور صاحب نظران علم زیست شناسی

همایش ملی علوم زیستی فردا چهرشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۲ با حضور جمعی از صاحب نظران و اساتید برجسته علوم زیستی کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار می شود. به گزارش خبرنگار آنا، دکتر حسین عباسپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی دامغان با اشاره به اهداف برپایی نخستین همایش ملّی علوم زیستی در این واحد دانشگاهی، نمایش دستاوردهای علوم ژنتیک، بیوشیمی، بیوفیزیک، علوم گیاهی، علوم جانوری، زیست فناوری، بیوانفورماتیک، میکروب شناسی، شیلات و آبزیان، علوم سلولی و ملکولی، بوم شناسی و محیط زیست و تبادل نظر پیرامون آخرین یافته های آنان را از مهمترین هدفهای تشکیل همایش مذکور دانست.
رئیس واحد دامغان افزود: در این همایش ملی که به مدت ۲ روز برگزار می شود، علاوه بر ارائه مقالات به صورت سخنرانی و پوستر، کارگاه های آموزشی درخصوص موضوعات مرتبط با علوم زیستی تشکیل می یابد.
دکتر حسین عباسپور خاطرنشان کرد: در همایش ملّی علوم زیستی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان میزبان "احمد مجد" چهره ماندگار زیست شناسی خواهد بود.