برگزاری دوره تکمیلی کامپیوتر و اینترنت، ویژه دانشجویان ارشد و دکتری تخصصی

دوره تکمیلی کامپیوتر و اینترنت، ویژه دانشجویان ارشد و دکتری تخصصی برگزار می شود.
حوزه معاونت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برای سومین دوره ی متوالی،به منظور افزایش آگاهی های کامپیوتری و اینترنتی دانشجویان محترم در مقاطع دکتری تخصصی PhD و کارشناسی ارشد، دوره تکمیلی علوم کامپیوتر و اینترنت را  در مسیر منتهی به تقویت مطالعات اینترنتی در شبکه جهانی و ارتقاء کیفی پژوهش برگزار می کند.
سرفصل های آموزشی این دوره، کار با کامپیوتر و کار با اینترنت، استفاده و بکارگیری نرم افزار های  ورد، میکس و مونتاژ فیلم، فتوشاپ، و کلیه نرم افزار های کاربردی، نصب و حذف نرم افزار ها، ویروس کشی، کلیات طراحی سایت و بلاگ، آپلود و دانلود، ساخت و نحوه استفاده از شبکه های اجتماعی داخلی و سایت های کاربردی، ایمیل و ابزار های ارتباطی، آشنایی با فضای مجازی و سایبری، مقابله با هک و نفوذ، حفاظت اطلاعات و امنیت اطلاعات ، آشنایی با پلیس فتا، و پاسخ به شبهات و سوالات در محیط کامپیوتر و اینترنت می باشد.
زمان برگزاری کلاسها در دو گروه الف و ب در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه از ساعت ۱۱:۳۵ دقیقه لغایت ۱۲:۳۵ دقیقه در ترم اول ۹۲-۹۳ اعلام شده است. دانشجویان گرامی تنها در روز ۱۷ و ۱۸ مهر ماه فرصت دارند جهت ثبت نام به دانشکده حقوق اتاق ۳۰۵ مراجعه فرمایند.
ضمنا به اطلاع می رساند زمان ثبت نام تمدید نمی شود و ظرفیت کلاس ها محدود می باشد.
اداره روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان