برگزاری جلسه شورای پژوهش و فن آوری استان به میزبانی واحد دامغان

دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان:

«رویکردهای نوین پژوهشی با تکیه بر تولید محصولات دانش بنیان باید در رأس امور پژوهشی دانشگاه ها باشد.»
جلسه شورای پژوهش و فن آوری استان سمنان با حضور معاونین پژوهش و فن آوری واحدهای دانشگاهی استان سمنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد.
دکتر حسین عباسپور رییس شورای پژوهش و فن آوری استان سمنان و رییس واحد دامغان ضمن خیرمقدم به حاضرین در جلسه به اهمیت پیشبرد اهداف پژوهشی بر مبنای دستورالعملهای سازمانی اشاره و تأکید کرد: شناخت مولفه ها و شاخصه های پژوهشی، جهت یکپارچگی و انسجام فعالیت های پژوهشی بسیار با اهمیت است. فلذا مطالعه و طراحی شاخص های نوین پژوهشی بایستی در دستور کار این شورا قرار گیرد و رویکردهای نوین پژوهشی با تکیه بر تولید محصولات دانش بنیان نیز باید در رأس امور پژوهشی دانشگاه ها باشد.
رییس شورای پژوهش و فن آوری استان سمنان در ادامه به ذکر راهکارهای اولیه در جهت افزایش تولیدات علمی واحدهای دانشگاهی پرداخت و نظرات و پیشنهادات حاضرین در مورد موانع احتمالی و راهکارهای رفع موانع پژوهشی را جویا شد. وی اشاره کرد: با توجه به اهمیت شرکت­های دانش بنیان و درآمدزایی­های حاصله از این حوزه، پیگیری امور طرح­های برون­دانشگاهی، ارائه و درآمدزایی خدمات ساها و افزایش تفاهم­نامه­های آزمایشگاه­های همکار، توسط معاونین واحدهای دانشگاهی پیگیری گردد که در صورت پیگیری، با تشویق و حمایت اعضای هیات علمی واحدهای دانشگاهی و دانشجویان علاقه مند، دستیابی به این اهداف هرچه سریعتر به مرحله عمل نزدیک تر خواهد شد.
وی در ادامه ضمن بررسی عملکرد و شاخص های پژوهشی مهم واحدهای استان، به نقاط ضعف و قدرت واحدهای مختلف اشاره نمود و نکات لازم جهت رفع مشکلات موجود در هر واحد را ارائه کرد.
در ادامه جلسه دکتر بهاره کاشفی معاون پژوهش و فناوری واحد دامغان و دبیر جلسه از همراهی معاونین پژوهشی واحدهای استان در جهت تکمیل مدارک و گزارش­­های سازمانی تشکر کرد و به ارائه موارد قابل پیگیری در دستور جلسه از جمله: پیگیری مصوبات گذشته، بررسی اعتبارات پژوهشی واحدهای مختلف استان تا پایان سال ۹۳، پژوهانه اساتید، طرح­های پیشنهادی مطرح شده از واحدهای دیگر و همچنین هماهنگی به منظور جشنواره فرهیختگان پرداخت.