برگزاری جلسه شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان در واحد دامغان

نهمین جلسه شورای استانی دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان به میزبانی واحد دامغان  برگزار شد .
این جلسه با حضور دکتر غلامحسن واعظی معاون هماهنگی، حجت الاسلام کهساری مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان سمنان و رؤسای واحدهای دانشگاهی برگزار گردید که طی آن غلامحسن واعظی ضمن خیر مقدم وتقدیر وتشکر از میزبانی واحد دامغان بیان کرد: ریاست عالیه دانشگاه تأکید مؤکد بر مدیریت هزینه به نحو مطلوب دارند تا واحدها و مراکز آموزشی با چالش و آسیب مواجه نشوند و صرفه و صلاح دانشگاه در تمام امور مورد توجه قرار گیرد و از طرفی نیز بهینه سازی در مصارف و هزینه کردها، وصول درآمدها و اجرای مفاد دستورالعملها در دستور کار واحدهای دانشگاهی قرار گیرد.
معاون هماهنگی استان سمنان ضمن تشریح ابلاغیه بودجه سال ۹۴ استان، بیان کرد : واحدها بایستی تمامی تلاش خود را در راستای تأمین درآمد ۱۶درصدی از منابع غیر شهریه ای مصروف دارند. مطابق دستورالعمل های واصله هزینه های اداری و بالاسری بایستی کمتر از۱۰درصد کل درآمد شهریه باشد و ضروری است با افزایش درجه و بزرگی واحدها این نسبت به حداقل ممکن کاهش یابد.
واعظی در ادامه پیگیری طرح های دانش بنیان را به منظور تجاری سازی دانش و فن آوری و اقتصاد دانش بنیان و جلوگیری از وابستگی به شهریه دانشجویان، بسیار مهم و ضروری دانست و بیان کرد: تأمین بخشی از درآمد واحدها از منابع غیر شهریه ای شرط بقای واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی است فلذا شناخت توانمندی واحدها و زیرساختهای موجود و حمایت از طرح های اقتصادی دانش بنیان نقش بزرگی در رویش و زایش واحدها در تمامی زمینه های پژوهشی و اقتصادی خواهد داشت .
در ادامه جلسه پیرامون آیین نامه تشکیل کارگروه ایجاد فرهنگ کارآفرینی و نحوه فعالیت شورای تخصصی برنامه ریزی استان نیز بحث و تبادل نظر صورت گرفت .