برگزاری بیست و یکمین دوره مسابقات شفاهی قرآن و عترت

همزمان با واحدهای دانشگاهی سراسر کشور بیست و یکمین دوره مسابقات قرآن و عترت(ع) در بخش شفاهی توسط کانون قرآن وعترت(ع) حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی واحد دامغان در دو بخش برادران(مسجد الغدیر) و خواهران(سالن اجتماعات دانشکده کشاورزی) برگزار شد.
در این دوره از مسابقات که با حضور ۸۵ نفر از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان برگزار شد، شرکت کنندگان در بخش های صوت، ترتیل، اذان و حفظ قرآن کریم با یکدیگر به رقابت پرداختند . شایان ذکر آنکه نفرات برتر هر بخش به مسابقات استانی راه می یابند.
داوران ملی این دوره پیرامون کیفیت برگزاری مسابقات شفاهی قرآن و عترت در واحد دامغان بیان داشتند: شرایط مناسبی جهت حضور و ترویج فرهنگ قرآنی در این واحد دانشگاهی ایجاد شده است و در طول سالیانی که در این مسابقات به عنوان داور شرکت می نماییم، رشد فعالیت های فرهنگی و افزایش زمینه های حضور فعالان قرآنی در مراسم ها و محافل انس با قرآن و ترویج پیام انبیاء از طریق اشاعه فرهنگ قرآنی را شاهد هستیم.