برگزاری آیین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید برتر آموزشی واحد دامغان

آیین گرامیداشت مقام استاد و تجلیل از اساتید برتر آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حضور دکتر محمدرضا خباز استاندار سمنان، ابوالفضل حسن بیکی نماینده منتخب مردم شریف دامغان در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی، علی اصغر مجد فرماندار دامغان، حجت الاسلام کهساری مسئول نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان ، هیأت رییسه واحد دامغان و اساتید و اعضای هیأت علمی این واحد دانشگاهی برگزار شد.
در این مراسم دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان ضمن تبریک هفته معلم به اساتید و اعضای هیأت علمی واحد دامغان گفت: رشد و تعالی و پیشرفت هر جامعه در گرو آموزش و پرورش صحیح است. موتور محرکه کشور دانشگاه ها هستند و در دانشگاه ها نیز این موتور محرکه، اساتید هستند که بایستی در حل مشکلات کشور و چرخش چرخ صنعت و تولید سهم ویژه ای داشته باشند. وی تأکید کرد: علم ما باید توأم با عمل باشد و آراستن تحصیل با فضایل اخلاقی و تهذیب جز به همت معلمین و استادان دلسوز و متعهدی که خود دارای کمالات اخلاقی و انسانی باشند میسر نمی گردد زیرا که نقش اخلاقیات به مراتب بالاتر از علم است.
رییس واحد دامغان در ادامه صحبتهای خود شاخصه های رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان در توسعه و گسترش رشته های تحصیلات تکمیلی را بیان کرد و گفت: رشد تحصیلات تکمیلی و اخذ مجوز تأسیس رشته از وزارت علوم و اصلاح هرم هیأت علمی از توفیقات این واحد دانشگاهی در بحث آموزش و تحصیلات تکمیلی است. همچنین توسعه رشته های چند نظمی و ارتقاء سطح کیفی دانش و نیز توجه ویژه به تولید محصولات دانش بنیان و فعالیت اقتصادی که منجر به درآمدزایی غیر شهریه ای گردد، در برنامه بلند مدت این واحد دانشگاهی قرار گرفته است و این امر محقق نمی شود جز با تلاش همه جانبه و همکاری اساتید و اعضای هیأت علمی واحد دامغان که به حمد خداوند متعال بتوانیم در عرصه های علم و تکنولوژی و تولید به جایگاه های رفیع ملی و بین المللی دست پیدا کنیم.
ابوالفضل حسن بیکی نماینده منتخب مردم دامغان در دهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز با حضور در جمع اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان بیان کرد: در دورانی که کشورهای سلطه گر غربی تمایل به حکومت بر ملت ایران را داشتند و یکی از دلایل آن هم سطح سواد عمومی ملت بود، دانشگاه آزاد اسلامی باعث شد تا با افزایش سطح سواد جامعه، راه نفوذ بیگانگان را از این حیث ببندد؛ زیرا مردمی که باسواد هستند هرگز اجازه نمی دهند جز خود و دینشان بر آنها حکومت کند.
نماینده منتخب مردم دامغان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: برخی همیشه دنبال این قضیه بوده اند که این دانشگاه را تضعیف نمایند لیکن، وجود مدیران و اساتید و کارکنان فهیم همواره از وقوع این مطلب جلوگیری نموده است. وی همچنین بر لزوم حمایت های همه جانبه از این ارگان مردم نهاد تأکید کرد و بیان داشت: من همواره در ادوار گذشته مجلس که به عنوان نماینده مردم شریف این شهر حضور داشتم با این واحد دانشگاهی که بسیار نوپا بود همکاری مستقیم داشته ام و اکنون نیز از نزدیک شاهد بلوغ و توسعه این واحد دانشگاهی هستم و امیدوارم در آینده نزدیک با ایجاد دانشکده علوم پزشکی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان، شاهد بهبود وضعیت بهداشت و درمان در این شهرستان باشیم.
حسن بیکی در خاتمه به مشکلات اقتصادی دانشگاهی اشاره کرد و گفت: روز به روز مشکلات مالی بیشتر می شود ولی به برکت دانشگاه آزاد اسلامی و همت مردم در سراسر کشور اجازه نخواهیم داد که بنیه دانشگاه آزاد اسلامی در کشور تضعیف شود .
دکتر محمدرضا خباز استاندار سمنان نیز که مهمان ویژه این مراسم بود ضمن تبریک این ایام به اساتید حاضر در جلسه و جامعه معلمین کشور بیان کرد: استاد شهید مرتضی مطهری همچون ستاره ای در سال های قبل از انقلاب و پس از انقلاب به اطرافیان خود نور می داد و تلألو ویژه داشت. او نه تنها یک عالم برجسته روحانی بلکه یک استاد عالیقدر دانشگاه بود. یکی از ایده­های استاد مطهری در زمان حیات ایشان برگزاری نشست های تخصصی آزاد اندیشی در دانشگاه ها بود که باعث می شود در این مراسم ها دانشجویان به حقانیت اسلام و برتری اسلام پی ببرند و این اندیشه صحیح نیز در حال حاضر توسط مقام معظم رهبری با عنوان" برگزاری کرسی های آزاد اندیشی" در دانشگاه ها مورد تأکید قرار گرفته است. دانشگاه آزاد اسلامی نیز در توسعه کرسی های آزاد اندیشی و گسترش عقاید اسلامی دانشجویان در فضایی دوستانه فعالیت­های خوبی داشته است و امروز ما از دانشگاهی بهره مندیم که بزرگترین دانشگاه حضوری جهان است و تأسیس این دانشگاه چیزی جز یک اندیشه بلند نیست. ایجاد دانشگاه آزاد اسلامی حاصل تفکری پویا و وابسته به مطالعه آینده بوده که گویی  امروز را با تمامی نیاز های مربوط به آموزش دیده است؛ تفکری که طبق آن احساس می شد با دانشگاه های دولتی و اعتبارات دولتی نمی شود جامعه جوان ایران را از نظر علمی رشد داد. حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی و تعدادی دیگر از اندیشمندان این کشور به فکر تشکیل دانشگاه آزاد اسلامی افتادند که در ابتدا مخالفت های زیادی با این شجره طیبه صورت می گرفت ولی اکنون شاهد رشد همه جانبه این دانشگاه در عرصه ملی و بین المللی هستیم.
استاندار سمنان همچنین جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی را در توسعه تحصیلات تکمیلی بسیار امیدوار کننده دانست و گفت: تحصیل بیش از ۶۵درصد دانشجویان واحد دامغان در مقاطع تحصیلات تکمیلی نشانگر سطح علمی مطلوب این واحد در کسب رتبه های برتر کشور در این زمینه است و امیدوارم روند توسعه کیفی این دانشگاه همچنان ادامه پیدا کند زیرا که ظرفیت های مناسبی در این دانشگاه وجود دارد.
در ادامه این مراسم از حجت الاسلام غلامعلی اسماعیلی، احمد عسگری،حمید دادفر،غلامحسین ناصری، قنبر لایی،حسین محمدپور کارگر، هما بقایی و الهه صرفی در بخش هیأت علمی و در بخش اساتید مدعو از حمید معدن چی، محمد رضایی، مهرداد مسگرپور و محمد حسین کاتبی تقدیر شد. همچنین از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان سمنان نعمت الله نعمتی، غلامعلی اسماعیلی و شهرام رضوان بیدختی به عنوان اساتید برتر فرهنگی مورد تقدیر وتجلیل قرار گرفتند و از رضا کسائیان نیز به عنوان کارمند برگزیده آموزش تجلیل شد و سپس اساتید و اعضای هیأت علمی در ضیافت شام شرکت کردند.