بازدید دکتر امراللهی از ظرفیت ها و زیرساخت های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان

بازدید دکتر امراللهی از ظرفیت­ها و زیرساخت­های موجود در
دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان
دکتر امراللهی نماینده تام الاختیار ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی در استان سمنان و دکتر غلامحسن واعظی دبیر هیأت امنای استان در ادامه بازدید خود از واحدهای دانشگاهی استان ، پتانسیل و ظرفیت­ های موجود در واحد دامغان را بررسی و مورد ارزیابی قرار دادند.
دکتر امراللهی در بدو حضور خود در واحد دامغان در جلسه هیأت رییسه واحد حاضر شد و با استماع گزارش اعضاء با فعالیت­ها، دستاوردها و مسائل و مشکلات حوزه های عملیاتی این واحد دانشگاهی آشنا شد .
دکتر امراللهی نماینده تام الاختیار دکتر میرزاده در هیأت امنای استان سمنان ضمن تقدیر و تشکر از زحمات مسئولین واحد دامغان بیان کرد : امروزه خلاقیت­های نوین در عرصه آموزش عالی یکی از ارکان بقای دانشگاه­های شهریه محور است لذا طی ۲۰ سال گذشته، در جهان،  به مقوله کارآفرینی در دانشگاه­ها اهمیت ویژه­ای داده شده است که تحقق این امر منجر به آن خواهد شد که دانشجویان و فارغ التحصیلان بتوانند به عنوان یک تولید کننده پرورش یابند و با علم و تخصص خود به آفرینش بپردازند. دکتر امراللهی ضرورت  خلق کردن را با برنامه­ ریزی مدون و کیفی سازی فعالیت­های علمی و پژوهشی میسر دانست و تأکید کرد : فعالیت­های دانش بنیان باید جنبه عملیاتی داشته باشند و در نهایت به غنی سازی فعالیت های پژوهشی ،نوآوری و تحول اقتصادی منجر گردند .
نماینده تام الاختیار ریاست عالیه دانشگاه در استان سمنان در ادامه به فعالیت­های ثمربخش و کلیدی حوزه دانشجویی اشاره کرد و تأکید داشت : توجه ویژه به امر مشاوره دانشجویی و تأمین شرایط رفاهی خاص برای دانشجویان که حتی ممکن است در کانون خانواده از عدم وجود آن رنج ببرند ،می تواند نجات بخش دانشجو از معضلات و مشکلات آنان در بحث­های روانی و عاطفی باشد . شخصیت دانشجویان با راهنمایی های تأثیر گذار در این حوزه می­تواند دستخوش تغییرات مفید قرار گیرد .
دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان نیز در این جلسه ضمن خوشامدگویی به نماینده تام الاختیار ریاست عالیه دانشگاه آزاد اسلامی در استان سمنان و دبیر هیأت امنای استان سمنان گفت : دانشگاه آزاد اسلامی  واحد دامغان یکی از قدیمی­ترین شاخه­ های شجره طیبه دانشگاه است که به مساعدت بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران غرس گردید . این واحد دانشگاهی با بهره­ مندی از لطف خداوند و همّت مسئولین سخت­کوش و نیز وجود زیرساخت­ های مناسب توانسته است به عنوان یکی از برترین واحدهای دانشگاهی، خود را در مجموعه سیستم آموزش عالی کشور مطرح نماید. طی ۴ سال اخیر این واحد رشد مطلوبی داشته است، از جمله به لحاظ رشد هرم هیأت علمی با تکمیل کادر هیأت علمی ، اکنون از دانش و تجربه ۱۴۰ عضو هیأت علمی مجرب بهره می ­برد که از این تعداد ۱۳۲نفر دارای مدرک دکتری و دانشجوی مقطع دکتری تخصصی هستند.
رییس واحددامغان در ادامه، به تصویب و تأسیس ۵ دانشکده حقوق، علوم پایه، کشاورزی، علوم زیستی و فنی و مهندسی اشاره کرد و بیان داشت: موافقت اصولی دانشکده داروسازی نیز در سال ۱۳۹۲ از وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی اخذ شد که امیدواریم شاهد تصویب نهایی و راه اندازی این رشته و دانشکده نیز باشیم .
عضو هیأت امنای استان سمنان در ادامه با اشاره به تعداد ۱۴۰۰۰ دانش آموخته در این واحد، به وجود زیرساخت­ها و امکانات پژوهشی در واحد دامغان اشاره کرد و افزود: در سال­های اخیر باتوجه به کاهش چشمگیر تعداد دانشجو، بخش بزرگی از ظرفیت­های موجود را به بحث تجاری کردن فعالیت های پژوهشی و انجام امور دانش بنیان معطوف داشته ایم که در این خصوص قدم­های مثبتی نیز از جمله تأسیس مرکز تحقیقات و فرآوری پسته و تأسیس کلینیک تخصصی حقوق وعقد قرارداد با شرکت­های داخلی ، برداشته شده است .
دکتر عباسپور در خاتمه به غنی سازی مقوله رفاه دانشجویان اشاره کرد و بیان داشت : در حوزه دانشجویی نیز همکاران این حوزه سعی وافری در زمینه بهبود وضعیت رفاهی دانشجویان داشته اند که احداث و تکمیل ۲ باب خوابگاه ویژه پسران به ظرفیت ۳۸۰ نفر و ۲باب خوابگاه خواهران به ظرفیت ۸۲۰ نفر بخشی از این فعالیت­ها بوده و همت همکاران نیز به توسعه عملکرد اداره مشاوره و راهنمایی معطوف است تا در بعد پیشگیری بتوان در خدمت دانشجو بود. همچنین همت واحد در توسعه ورزش­های همگانی به منظور ارتقا سطح طراوت جوانان دانشجو بویژه در جمعیت خانم­ها، در محیط خوابگاه­ها قابل طرح است.
دکتر امراللهی در ادامه با حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ضمن ادای احترام و قرائت فاتحه، از زیرساخت­ها و امکانات موجود در واحد دامغان بازدید و این امکانات را مورد ارزیابی قرار داد.