اهدای یک دستگاه آزمایشگاهی به واحد دامغان توسط دانش آموختگان گروه زیست شناسی

دانش آموختگان گروه زیست شناسی سال۱۳۷۰دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به نمایندگی ابوالفضل سالاریان زاده یک دستگاه میکروتوم به همراه متعلقات جانبی آن را جهت بهره برداری دانشجویان در آزمایشگاه زیست شناسی، به این واحد دانشگاهی اهدا کردند.
ابوالفضل سالاریان زاده، نماینده این فارغ التحصیلان خیّر، در مصاحبه ای با خبرنگار آنا گفت: من به نمایندگی از فارغ التحصیلان مقطع کارشناسی رشته زیست شناسی واحد دامغان افتخار دارم که در دو مقطع تحصیلی، دانشجوی این واحد دانشگاهی بوده ام و گروه زیست شناسی ورودی سال۱۳۷۰نیز با اهدای این دستگاه آزمایشگاهی امیدوارند که توانسته باشند بخشی از زحمات اساتید و کارکنان واحد دامغان را جبران نمایند. این دستگاه آزمایشگاهی می تواند به پیشبرد اهداف دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در حصول نتایج کاربردی از پایان نامه ها کمک نماید و نقش اثرگذاری نیز در توسعه علم زیست شناسی و هیستولوژی این واحد دانشگاهی داشته باشد.
وی در مورد مکانیسم عمل دستگاه میکروتوم بیان کرد: دستگاه میکروتوم جهت استفاده در علم هیستولوژی یا بافت شناسی استفاده می شود. دستگاه میکروتوم به عنوان کاربردی ترین دستگاه در آزمایشگاه های هیستوپاتولوژی جهت برش بافت هایی با ضخامت در حد میکرون استفاده می شود.
دکتر حسین عباسپور رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ضمن تقدیر و تشکر از این فرهیختگان خیّر بیان کرد: این اقدام خیرخواهانه فارغ التحصیلان زیست شناسی سال ۱۳۷۰واحد دامغان نشانه نگرش پویا و سازنده ای است که توسط اساتید این واحد دانشگاهی ایجاد و در روح بزرگ این عزیزان بارور شده است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به لحاظ بهره برداری از اساتید مجرب و زیرساختهای مناسب در
رشته های علوم پایه،کشاورزی و علوم انسانی در سطح کشور سرآمد است و اکنون شاهد آن هستیم که اکثر فارغ التحصیلان این واحد دانشگاهی در حوزه تخصصی رشته خویش نقشی بزرگ و سازنده را در ایران اسلامی ایفا می نمایند.