امام جمعه دامغان: برای اداره جامعه بایستی علم و دانش با تقوا و معنویت همراه باشد.

حجه الاسلام والمسلمین سید محمدحسین حسینیان امام جمعه دامغان:

«برای اداره جامعه بایستی علم و دانش با تقوا و معنویت همراه باشد»
رییس و اعضای هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان با حجه الاسلام والمسلمین سید محمدحسین حسینیان امام جمعه دامغان دیدار کردند.
دکتر حسین عباسپور رییس واحد دامغان در دیدار با امام جمعه دامغان، ضمن تبریک انتصاب ایشان به عنوان امام جمعه دامغان، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان بزرگترین دانشگاه حضوری جهان و زاده انقلاب اسلامی، برگ زرینی در نظام جمهوری اسلامی ایران است که طی این سالها بخش بزرگی از  بار آموزشی و پژوهشی کشور را به دوش کشیده و در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری گام برمی دارد.
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به عنوان اولین و بزرگترین مرکز آموزش عالی این شهرستان با تحصیل بیش از ۶۰۰۰ دانشجو در این واحد دانشگاهی سهم بزرگی در پیشبرد اهداف آموزش عالی کشور دارد و با توجه به زیرساخت­های مناسب و  بهره جستن از استادان مجرب در پرورش استعدادها و نیروی کار متخصص نقشی ویژه دارد.
رییس واحد دامغان برخی از رشته گرایش های موجود در این واحد دانشگاهی را به لحاظ زیرساختها و اساتید مجرب فعال بسیار خاص و ویژه دانست و گفت: می توان اذعان کرد واحد دامغان در برخی از رشته ها، علی الخصوص رشته های حقوق، علوم پایه و کشاورزی در کشور معروف است. عباسپور در ادامه به تدوین سند جامع فرهنگی واحد دامغان اشاره نمود و بیان کرد: توجه خاص به رویکردهای فرهنگی بر پایه شیوه های نوین و خلاق جهت پیشبرد اهداف فرهنگی بر طبق سند توسعه ده ساله از دستاوردهای بزرگ این واحد دانشگاهی در حوزه فرهنگ است. البته اقدامات مناسبی هم طی این سالها صورت گرفته که برپایی۳ دوره متوالی نمازجمعه در سایت اصلی دانشگاه و نیز میزبانی دو شهید گمنام برگ زرینی در دفتر افتخارات فرهنگی این دانشگاه می باشد.
حجت الاسلام والمسلمین سید محمد حسینیان امام جمعه دامغان نیز ضمن تشکر از حضور رییس و اعضای هیأت رییسه واحد دامغان بیان کرد: من با شرایط دانشگاه ها آشنایی دارم و خود را از جنس دانشگاه می دانم. در طی دوران خدمتم در تعامل زیادی با مراکز آموزش عالی و علی الخصوص دانشگاه آزاد اسلامی داشته ام. فلذا معتقدم که جامعه را نه با عقل محض و نه با علم محض نمی توان اداره کرد، بلکه برای اداره جامعه بایستی علم و دانش، با تقوا و معنویت همراه باشد و سیر تاریخی ما نیز بیانگر این مطلب است که حوزه و دانشگاه به عنوان دو مرکز تعقل، اندیشه و معنویت همواره باعث رشد جامعه در تمامی سطوح و نیز ارکان نظام می شوند.وی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی به لحاظ اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی باعث رونق شهرها شده است و بایستی از پتانسیل های فرهنگی این دانشگاه به نحو مطلوب  بهره جست.
امام جمعه دامغان در خاتمه افق اهداف و برنامه های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان را بسیار روشن دانست و گفت: برنامه های بسیار مدونی را در راستای پیشبرد اهداف آموزش عالی در این واحد دانشگاهی شاهد هستیم و حتی آوازه ی برخی رشته های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان به سایر استانهای کشور نیز رسیده است که حاکی از وجود پتانسیل ها و زیرساختهای مناسب آموزشی در این دانشگاه است.
دکتر عباسپور در خاتمه با قدردانی از تفقد و عنایت امام جمعه دامغان از ایشان خواست ضمن  بازدید از زیرساختهای این واحد دانشگاهی ، از نزدیک با استادان ، دانشجویان و سایر همکاران ملاقات داشته باشند و از توصیه های مجرب خود ، واحد دامغان را بهرمند سازند.