آغاز گلگشت های هفتگی حوزه دانشجویی همزمان با روز مادر

به مناسبت روز مادر و بزرگداشت مقام زن اردوهای گلگشت هفتگی حوزه معاونت دانشجویی واحد دامغان آغاز شد .
این برنامه به منظور ایجاد روحیه وحدت و همدلی در بین دانشجویان و نیز بازدید از مناطق گردشگری استان و علی الخصوص شهرستان دامغان و همچنین توسعه ورزشهای همگانی بصورت مدون و هفتگی صورت می پذیرد که کوه پیمایی، کویرنوردی، پیاده روی در طبیعت بکر بهار، تهیه و صرف صبحانه ، برگزاری جلسات فرهنگی و آشنایی با حومه تفریحی دامغان برخی از برنامه های هفتگی این گلگشت می باشد .
سید رضا جزءمومنی معاون دانشجویی واحد دامغان در حاشیه برگزاری این گلگشت گفت: تأثیرات فرهنگی و اجتماعی این گلگشت ها دارای اهمیت ویژه ای است. آشنایی دانشجویان با جاذبه های گردشگری دامغان از یکسو و از سوی دیگر تعاملاتی که بین آنان در این برنامه ها ایجاد می شود بسیار در خوراعتنا است. در این گلگشت ها فضایی مناسب برای ایجاد روحیه نشاط و خودباوری و تقویت دوستی در بین جوانان ایجاد می شود و آنان در فضایی کاملا ً صمیمانه با یکدیگر به تفریح می پردازند.